bokrecensioner boktips     
Hem | Sök böcker | Lägg till ny bok | Topplistor | Länkar | Kontakta oss | Bli medlem |
  Logga in

Liknande böcker:
Svärdets makt
 G. Martin
Kungarnas Krig
 G. Martin
Nekromantikerns krig 2
 N. Perumov
Kungsbestarna
 N. Uehashi
Stenbrons hemlighet
 J. Wren
Minna och monsterungen
 M. Arvidson W
Slaktare små-Andra del..
 E. Granström
Sagan om Rand III: Dem..
 C. Wennerström
Sagan om Rand II: Lykt..
 C. Wennerström
Odjuret av kaos
 T. Hollanti

Välj Genre
Roman
Historisk Roman
Deckare
Thriller
Fantasy
Science-Fiction
Ungdomsbok
Biografi
Fakta
KlassikerA Storm of Swords: Part 1 Steel and Snow

 
Författare: George R.R. Martin
Genre: Fantasy
Ämnesord: krig, politik, mord, religion, kärlek, spänning, äventyr
Utgivningsår: 2000
ISBN: 9780006479901
 
Spänning:  7
Romantik:  2
Humor:  2
Lärorik:  2
Sorglig:  3

KÖP PÅ CDON.COM
Begagnade:
Köp begagnad på bokbörsen


Winter approaches Westeros like an angry beast. The Seven Kingdoms are divided by revolt and blood feud. In the northern wastes, a horde of hungry, savage people steeped in the dark magic of the wilderness is poised to invade the Kingdom of the North where Robb Stark wears his new-forged crown. And Robb's defences are ranged against the South, the land of the cunning and cruel Lannisters, who have his younger sisters in their power. Throughout Westeros, the war for the Iron Throne rages more fiercely than ever, but if the Wall is breached, no king will live to claim it.

Medelbetyg: 5 (4 röster)

  » Skriv egen recension «
Betygsätt:

Bli medlem få boktips baserat på dina betyg.
Bok recensioner av A Storm of Swords: Part 1 Steel and Snow :


TusendelFörsent 2012-08-06 21:35
Ännu en bra bok i serien om Westeros. Nu börjar de mer övernaturliga elementen ta större plats vilket jag tycker är bra, det är det enda jag saknat i böckerna hittills. Sedan får vi också veta mera om Jaime och om hur han blev intagen i "The Kingsguard". Boken är helt klart läsvärd.
Betyg 5

Flygaren 2012-10-07 13:56
Författaren har en förmåga att avrätta favoritkaraktärer till höger och vänster och jag är lite rädd att läsa den femte delen i serien eftersom jag inte har en aning om vad som kan komma. Dock bör jag ge Martin en eloge för att han också gör att vissa karaktärer återuppstår från de döda. Min favoritkaraktär pendlar mellan Arya och Jon Snow men jag har samtidigt förvånat mig själv genom att gilla Sansa, en karaktär som jag avskydde när jag läste serien senast vilket var år 2005. Hon är starkare än jag tidigare insett och innehar en vilja som inte syns utåt.
Betyg 5

Dina.Tiger 2013-08-28 21:50
Det finns något verklighetsnära i de här böckerna som jag inte sett maken till i några andra romaner: våldet, brutaliteten, karaktärerna - det politiska maktspelet. Allting skildras på ett så oglamoröst sätt och fångar läsaren från första sidan. Känner nu att jag måste dra ned på plöjandet av den här serien så att böckerna inte tar slut för fort.
Betyg 5

Rihanna 2016-06-18 06:47
Detta är världens bästa bokserie någonsin, aldrig tidigare har jag läst så mycket som nu, verkligen allt klaffar rätt här, intressant berättelse, actionfylld och nytänkande. Det är en bok där ens rövartankar får härstamma! Jag har aldrig problem med boken och den verkligen ALDRIG stilla någonsin. George R.R. Martin är en löjligt bra författare.
Betyg 5KÖP PÅ CDON.COM

Skriv egen bokrecension till A Storm of Swords: Part 1 Steel and Snow


  Köp boken som film på cdon: