bokrecensioner boktips     
Hem | Sök böcker | Lägg till ny bok | Topplistor | Länkar | Kontakta oss | Bli medlem |
  Logga in
 

Ange tamaltor som vän!
 
tamaltors vänner
 
Senast inloggade
BlommigaBarbro
Arne
chrille112
aquarius
anette.lenander
LillaPeggy

tamaltor   (35 år)
DON'T PANIK- hitchikers guide to the galaxy

Tamaltor- that's me (namnet taget från en fantasy serie inte huvudpersonen och lite omändrat; kommer du på vilken serie?)

Gillar att läsa, kommer jag alltid att göra, men det går i vågor, just nu läser jag mycket, kan bli uppåt 3-4 böcker i veckan, nästa år läser jag kanske inget alls (då har troligtvis också glömt bort denna sidan😟)

Fantasy* ska läsas i ljuset av stearinljus med en kopp kaffe
romantik i en säng full med mjuka kuddar och en kopp kaffe
facklitteratur på en obekväm stol under lysrör, en kopp kaffe

Min favorit författare är stephen king, brukar jag alltid säga men jag vet inte riktigt längre, eller jo det blir stephen. Ett tag var det ända jag läste mr king (the king) så jag har tröttnat lite. Andra bra förf. Douglas adams, terry pratchett, ernest cline**, dan brown, dean koontz
Just nu går jag igenom en lista med klassiker, pga jag joinade en sida (lvluplife.com) som gör ens liv till ett data spel ☺ man gör saker och får exp. för det t.ex. "write a piece of poetry" +70 exp +3 tal +3 int
som du kanske kan gissa spelar jag även mycket data/ tv spel. Jag gillar nördiga saker, har stora nördiga glasögon, t shirtar med nördigt tryck, leker med lego ☺ nej inga såna fördomar nu! Jag har flyttat hemifrån! Hyr ett litet hus ute på landet, egen gräsmatta, egen skog (där jag kan líve'a utan att nån ser mig, eller plocka svamp) är utbildad till snickare.

När jag inte läser lyssnar jag på musik (kan inte göra dom två samtidigt, jag är ju man☺) metallica, judas priest, rammstein & simon& garfunkel, lars Winnerbäck, bob dylan & cradle of filth, mudvayne, candlemass & chopin, mozart, bach med andra ord en salig blandning.
tränings freak, jag är tävlingsmänniska, allt är en tävling, älskar utmaningar (I'm not afraid of competition, cause I know I'm the best- clawfinger)

* fantasy- jag menade sån med drakar å demoner, det finns ju gott om annan fantasy, tonåringar med magiska krafter som annars lever som vilken annan som helst i moderna new york, är det fantasy i guess so.
** ernest cline är kanske inte så känd har bara skrivit "ready player one" och nu även "armada" det var flera månader sen jag läste "ready player one" men den vill inte släppa mitt huvud, läs den!

Men ååå nu måste jag sluta skriva,... vänta!
Anledningen till att jag joinade boksidan.net var att få skriva mer, jag har försökt mig på att skriva lite egna berättelser, men det går tungt (fast just när jag skriver så flyger orden fram, men när jag läser det nästa morgon) det är inget jag vill visa upp för världen, tänkte att om jag bara skriver mer, kommer in i det.
sen måste jag nämna turf. Turfgame.com.

Skulle vilja tacka min mamma, hon är världens bästa!
(Världen befolkas av mig. Mig å mig å mig bara mig ååå min mamma- de lyckliga kompisarna)☺
nog om mig! Känner mig väldigt egocentrisk, är jag verkligen ett så egoistiskt svin 😦, hope not!
Over and out.

Ps. Singel.
Gillar mysiga hemmakvällar, goda middagar. Månskens promenader, konserter, festivaler, pyssla.
ds. Är mina initialer... nej nu är jag färdig. Deinde scriptum.

Gästbok | Recensioner | Bokmärken | Tycker som tamaltor

tamaltor's Bokmärken
Titel Författare Medelbetyg