bokrecensioner boktips

Hur man spelar livets spel

Författare: Florence Scovel Shinn
Genre: Personlig utveckling
Ämnesord: filosofi, religion
ISBN: 9187526131


Direktlänk till boken hos Bokus

Köp boken på amazon.se (betald länk)
* Som Amazon-associates tjänar vi pengar på kvalificerade köp.


Begagnade:
Köp begagnad på bokbörsen

Florence Scovel Shinn verkade som andlig rådgivare i USA i början av vårt århundrade och skrev bl.a. 'The game of life and how to play it' som kom ut år 1925. Många har läst sönder sitt exemplar och önskar sig ett nytt. Eftersom vissa termer efter hand har fått nya motsvarigheter i svenska språket har översättningen i denna utgåva moderniserats samtidigt som bibelcitaten har försetts med hänvisningar.
Författarinnan ser livet som ett spel och för att kunna spela det väl måste vi känna spelets regler. Boken ger värdefulla råd och praktiska anvisningar till hjälp i svåra livssituationer.
Författarinnans ljusa livssyn är medryckande och vi kan gott låta oss inspireras av hennes tankar och erfarenheter om tankens kraft och andra andliga lagar. Boken innehåller inga överlägsna pekpinnar och förutsätter ingen blind tro, utan ger anvisningar, så att den som vill, kan pröva sig fram och förankra sin tro på egen grund.
Medelbetyg: 5 (3 röster)
Betygsätt:
Bok recensioner av Hur man spelar livets spel :
2004-05-07 13:27
Åh...! Den här boken är helt underbar och tål att läsas igen och igen och igen... Dessutom är den bara knappt 100 sidor lång.
Trots att den gavs ut första gången 1925 (i USA dessutom!) så är den lika aktuell här och nu.
Med många belysande exempel får man lära sig reglerna i "Livets spel" och det är en mycket intressant resa! Antingen man tror på Gud eller inte så fängslas man av denna bok och dess tips.
I slutet av boken ges exempel på olika affirmationer man kan använda sig av. Det är verkligen häftigt när man förstår att det funkar!
Den här boken måste helt enkelt läsas!
Betyg 5
2010-03-12 13:44
Boken är fantastiskt bra. Den ger verkligen hopp och glädje. Jag skulle vilja dela med mig den till mina vänner men den verkar inte att finnas mer. Är det någon som vet om den kommer i nytryck någon gång.
Betyg 5Direktlänk till boken hos Bokus
"
Köp boken på amazon.se (betald länk) * Som Amazon-associates tjänar vi pengar på kvalificerade köp.

Skriv egen bokrecension till Hur man spelar livets spel
Liknande böcker:
Solens bok: Urverket Du
 L. Hjertström
Resan till ljuset
 S. Johansson