bokrecensioner boktips

Solens bok: Urverket Du

Författare: Lil Hjertström
Genre: Personlig utveckling
Ämnesord: filosofi, psykologi, religion, historia, framtid, evolution
Utgivningsår: 1999
ISBN: 9789189120051


Begagnade:
Köp begagnad på bokbörsen

Solens bok : Urverket Du
"Först trodde jag att jag höll på att bli galen. Sedan blev jag rädd. Rädd för krafter som jag inte såg eller hörde. Orden och meningarnas innehåll var ett helt främmande språk, även om det var svenska. Jag hade drabbats av något, som skakade om allt - precis allt - som dittills hade kantat min väg genom livet."
Så här börjar boken om kontakten mellan Lil Hjertström, en helt vanlig svenska, och Lucas, ett högre väsen från en annan dimension. Genom automatisk skrift har Lil Hjertström fått del av en kunskap som är få förunnad. Världens alla stora religioner, vetenskapsmännens evolutionslära, Bibelns berättelser - alla dessa olika berättelser och teorier knyts samman till ett gemensamt förflutet - livet i urskapelsen. En bok full av otrolig, men samtidigt äkta information som gör läsningen till ett nöje. Det är svårt att inte sträckläsa boken, som på ett lättläst sätt varvar Lucas meddelanden med Lil´s tankar om och kring de meddelanden hon får.
Samtidigt är detta en bok att spara, att ta fram och läsa i, om och om igen, att lära sig av och att använda i sin personliga utveckling.
Medelbetyg:
Betygsätt:
Bok recensioner av Solens bok: Urverket Du :
2017-03-09 15:46
Liknande böcker:
Resan till ljuset
 S. Johansson
Hur man spelar livets..
 F. Scovel Shinn