bokrecensioner boktips

Slash

Författare: Anthony Bozza
Genre: Roman
Ämnesord: depression, spänning
Utgivningsår: 2007
ISBN: 9789186067502


Direktlänk till boken hos Bokus
"
Köp boken på amazon.se (betald länk)
* Som Amazon-associates tjänar vi pengar på kvalificerade köp.


Begagnade:
Köp begagnad på bokbörsen

Efter att ha varit en av frontfigurerna i ett av världens största rockband, är Slash den mest mytomspunne gitarristen någonsin. Från det att han för första gången höll en gitarr i sina händer har han levt ut rock n'rollmyten till hundra procent. Så fort Slash kunde sätta ihop några ackord och solon kände han att han ville vara med i ett rockband och tillsammans med fyra likasinnade killar blev drömmen verklighet. Guns N'Roses - ett av de största banden genom tiderna hade bildats. Skitiga, vildsinta och lika genuint äkta som gatorna de växt upp på kämpade de sig till den absoluta toppen med flera banbrytande album. Och Slash blev snabbt en rockikon med sina karaktäristiska drag och råa musikstil.

Nu berättar han för första gången någonsin historien om hur bandet bildades, hur de skrev musik som skulle definiera en hel era, hur de överlevde galna världsvida turnéer, hur de överlevde sig själva och hur allt sedan föll isär. Det här är en unik inblick i den skandalomsusade och skygge stjärngitarristens liv där Slash tar oss med på en berg-och-dalbanefärd genom framgångar, drogmissbruk, interna bråk och vilda turnéer.
Medelbetyg: 3,83 (6 röster)
Betygsätt:
Bok recensioner av Slash :
2009-12-05 16:17
Från att ha varit en av frontmännen i bandet Guns and roses
är Slash en av världens bästa gitarister.Här berättar han om bandet.
Om hur dom bildades och hur dom överlevde galna turneer världen
över.Han berättar hur det gick till när han fick nog och lämnade bandet.

Betyg 5
2010-01-29 16:48
Jag har fumlat med den här boken nu i drygt tre veckor. Det har verkligen vart en upplevelse. Jag har liksom alltid gillat Guns n' roses men det kanske inte har legat så jättemycket bakom det. Den här boken är både mycket intressant och underhållande. Den är hemsk, sorglig och underbar på samma gång. Jag hade slukat boken mycket snabbare om det inte vart för alla grammatiska fel. Boken kändes verkligen som att den var direkt översatt från engelska, ord för ord. Det kändes dåligt. Många ord var felstavade och ihopsatta och meningar var helt feluppbyggda. Det påverkade min läsning väldigt mycket.

Men om man bortser från detta var det en upplevelse att läsa boken. Den är verkligen bra! gillar man Guns så måste man läsa denna bok. Och nästan annars också!
Betyg 5
2011-07-19 22:30
Boken om Guns´n´Roses mytomspunna gitarrist måste jag tyvärr säga är överskattad. Visst har Slash många häftiga historier att förtälja men av någon anledning tycker jag mest att han är intresserad av att slänga skit på sin trätobroder Axl Rose. Jag hade förväntat mig mycket mer av denna "tegelsten" och är besviken.

Vad jag dock gillar med boken är skildringarna från åren när Guns var på topp. Slash berättar en hel del häftiga historier från den eran och gör det dessutom väldigt bra, men dessvärre var det för mycket ointressanta kapitel för min smak för att jag ska kunna ge den ett bra betyg.
Betyg 2
2012-09-12 15:40
Jag älskar biografier skrivna av folk som verkligen har levt ett intressant eller annorlunda liv, jag har även varit Guns N Roses fan när jag var yngre därför var det extra bra läsning för mig, men jag tror att man kan tycka om boken även om man inte är någon fan. Visst var det en del stavfel och konstiga sammansatta meningar men jag hängde inte upp mig på det utan tog boken för vad det var.
Betyg 4Direktlänk till boken hos Bokus
"
Köp boken på amazon.se (betald länk) * Som Amazon-associates tjänar vi pengar på kvalificerade köp.

Skriv egen bokrecension till Slash
Liknande böcker:
Barn av ensamheten
 M. Sandemo
Karin
 B. Myrberg
Karin
 B. Myrberg
Snälla, krama mig
 A. Gréen
Montezumas dotter
 R. Haggard
Schack under vulkanen
 H. Nesser
Snälla pappa sluta
 C. Walker
Rovdjur
 C. Jensen