bokrecensioner boktips

Två systrar

Originaltitel: A Tale of Two Sisters
Författare: Anna Maxted
Genre: Humor
Ämnesord: humor, kärlek
Utgivningsår: 2006
ISBN: 9789170015762


Direktlänk till boken hos Bokus

Köp boken på amazon.se (betald länk)
* Som Amazon-associates tjänar vi pengar på kvalificerade köp.


Begagnade:
Köp begagnad på bokbörsen

Cassie är smal, vacker, smart, karismatisk och mycket framgångsrik som jurist. Lizbet är lite mindre smal, lite mer alldaglig, en smula drömmare, och hon känner sig inte fullt lika framgångsrik som sexkolumnist på en herrtidning. De är systrar, bästa vänner och olika som natt och dag ...

Man skulle kunna tro att Cassie är den som "fått allt", men så är inte fallet. För Lizbet har något som Cassie saknar: ett lyckligt förhållande med en schysst kille som tycker att hon är världens underbaraste kvinna.

När Cassies eget äktenskap börjar knaka i fogarna, när en gammal kärlek dyker upp på scenen och rör till hennes välordnade liv, och när det dessutom visar sig att Lizbet väntar barn - då sätts syskonrelationen på hårda prov.

Under en händelserik tid i systrarnas liv omprövas inte bara deras förhållande utan också deras kärleksrelationer och synen på föräldrarna. Ett oväntat avslöjande blir vändpunkten som antingen kan sammanföra dem eller skilja dem åt för alltid.


Medelbetyg: 3 (2 röster)
Betygsätt:
Bok recensioner av Två systrar :
2009-01-10 19:13
När jag först började läsa 2 systrar så tänkte jag direkt att denna bok e jo riktigt rolig men jo mer jag läste jo mindre rolig bar boken. Tvärt om var det en bok som handlade om allvarligt ämne, missfall, sorg, syskon rivalitet mm Det är ändå en bra bok, Anna Maxted har lyckats att skildra ett syskonförhållande mellan två vuxna kvinnor med allt vad det innebär, för kärleken mellan Cassie och Lizbet är allt annan än okomplicetar men ändå så är den inte mindre för det. Sen tillkommer andra problem som man genomgår i livet, denna bok hade kunnar vara riktigt bra men det är något som saknas men jag kan inte sätta fingret på vad, man läser den, tycker om den MEN......
Betyg 3
2009-06-08 19:41
En ok bok, men inte mer.
Betyg 3Direktlänk till boken hos Bokus
"
Köp boken på amazon.se (betald länk) * Som Amazon-associates tjänar vi pengar på kvalificerade köp.

Skriv egen bokrecension till Två systrar
Liknande böcker:
Familjen Addams
 J. Sharkey
My Dad Wrote a Porno
 R. Flintstone
Vuxenkruxet
 T. Järvheden
Dickie Dick Dickens
 R. Becker
Drottningen i kassan
 E. Petersson
Samma Författare: