bokrecensioner boktips     
Hem | Sök böcker | Lägg till ny bok | Topplistor | Länkar | Kontakta oss | Bli medlem |
  Logga in

Samma Författare:
Djävulens tonsteg
Någon att lita på
Liknande böcker:
Vinter i Madrid
 C. Sansom
I krokodilens gap
 R. Rendell
Landskapet avslöjar ingen
 I. Hildestedt
Sprickor i jorden
 M. Lindstein
Guldskorna
 E. Nohr
Tvillingarna
 E. Poulsen
Jag vet att han lever
 E. Poulsen
Offrens offer
 B. Svernström
Flykten
 H. Fogelström
De användbara
 M. Hagberg

Välj Genre
Roman
Historisk Roman
Deckare
Thriller
Fantasy
Science-Fiction
Ungdomsbok
Biografi
Fakta
Klassiker



Klöver kungar

 
Författare: Hans-Olov Öberg
Genre: Thriller
Ämnesord: spänning
Utgivningsår: 2007
ISBN: 9164202240
 

KÖP PÅ CDON.COM




Begagnade:
Köp begagnad på bokbörsen


Sju gamla polare, en kortlek och ett välfyllt barskåp – kan det bli mycket bättre? När en av dem sedan avslöjar en affärsidé så genial att den inte går att motstå, är kvällen fulländad. Kort därefter kan Micke Norell, journalistprisbelönad före detta ekonomireporter med näsa för spektakulära situationer, titulera sig VD. Företaget de sju vännerna från Handels startat heter All In och planen är att revolutionera den redan glödheta nätpokermarknaden.
Det går bra. Så bra att konkurrenterna blir sugna på att vara med. Och i den sköna nya värld där börsklippare möter spelhajar, visar sig affärsmetoderna snart vara en smula okonventionella.

Samtidigt har den dubbelmördare som en gång försökt skjuta Micke Norell och hans son Simon, avtjänat sitt straff. Och medan Micke funderar över om han inte har pengar, prylar och framgång så det räcker nu, om inte han och familjen borde göra något helt nytt, smider mördaren helt andra planer för hans framtid.

Klöver Kungar är Hans-Olov Öbergs fjärde bok om Micke Norell, i likhet med de tidigare en spänningsroman i finansmiljö med stark feel good-känsla. I januari 2007 utger Piratförlaget nyutgåvor av de tre tidigare böckerna i pocket och med nya boktitlar. Utöver sitt författarskap är Hans-Olov Öberg ett välkänt namn i finansbranschen från sin tid på SEB, Affärsvärlden, Deutsche Bank, Folksam och nu HQ Bank. Hans-Olov driver även bokförlaget Kalla Kulor. Han är stolt familjefar till två barn, ungdomstränare och fotbollskrönikör för Hammarby Fotboll samt jazz- och bluesmusiker – områden som genomsyrar hans romaner.

Medelbetyg: 3 (2 röster)

  » Skriv egen recension «
Betygsätt:

Bli medlem få boktips baserat på dina betyg.
Bok recensioner av Klöver kungar :


Bok Nizze 2009-11-14 22:58
En bra deckare med ett mustigt språk. Trots att boken handlar om IT teknik, så har man skickligt undvikit att de vanliga överdrifter och teknik jargong. En bra beskrivning av hur ett kompisgängs relationer utvecklas på gott och ont.


Jag ger den en 4a.
Betyg 4



KÖP PÅ CDON.COM

Skriv egen bokrecension till Klöver kungar






  Köp boken som film på cdon: