bokrecensioner boktips

Naturväsen, Reinkarnation & Gränsvärldar

Författare: Bert Yogson
Genre: Fakta
Ämnesord: Mystik, Djur, Natur, Religion, Filosofi, Ockultism, Livet, Döden, Allt
Utgivningsår: 1996
ISBN: 9789197274135


Begagnade:
Köp begagnad på bokbörsen

Naturväsen, Reinkarnation & Gränsvärldar: Betänk att den plats där Du nu står, sitter eller ligger är Gränsvärld för Småfolket - Dom iakttar Dej!.... Undiner, Huldror, Vättar, Tomtar Vad är det? Var finns de? Hur ser de ut?

I alla länder sedan historiens gryning har Naturväsen på olika utvecklingssteg varit självklara begrepp och för många en del av vardagen. ”Gränsväsen” som normalt inte syns med fysiska ögon lever i en Dimension nära människans synspektra. Synska eller clairvoyanta personer får sporadiskt kontakt med Småfolket, andra ser dem inte men känner ofta närvaron av ”Gränsvarelserna”.

Myror liksom Bin och Termiter bygger sofistikerade samhällen som saknar motsvarighet i den övriga djurvärlden på denna planet. Det är lätt att jämföra händelser och beteenden i och runt Myrstacken med det som dagligen sker i vår egen värld! Myrornas egenskaper, talanger och mentala läggning på gott och ont läser vi varje dag om i våra dags- och kvällstidningar. Byt endast ut ordet människa mot Myra!

Boken tar också upp och förklarar Dimensioner, UFOs, Materialisation, Reinkarnation, Karma, Astralskal, Delfiner, Valar, Kor, Växter... Boken är rikt illustrerad och vänder sig till ALLA - oavsett kön, ålder och utvecklingsfas.
Medelbetyg: 5 (1 röster)
Betygsätt:
Bok recensioner av Naturväsen, Reinkarnation & Gränsvärldar :
2008-08-15 22:21
Stor underhållning och ett intressant ämne.
Betyg 5