bokrecensioner boktips

Många liv, många mästare

Författare: Brian Weiss
Genre:
Ämnesord: filosofi, hälsa, psykologi, religion


Direktlänk till boken hos Bokus
"
Köp boken på amazon.se (betald länk)
* Som Amazon-associates tjänar vi pengar på kvalificerade köp.


Begagnade:
Köp begagnad på bokbörsen

"Trots nästan två år av terapi har inte Catherine blivit av med sin ångest och sina fobier. Hennes läkare, psykiatern Brian Weiss, beslutar sig för att försöka med hypnos.
Men i stället för ett bortträngt barndomsminne beskriver Catherine en scen fyratusen år tillbaka i tiden. Hon är arton år och drunknar i en översvämning med sin baby. Catherine bär på starka minnesbilder som tycks härröra från en lång rad tidigare liv.
För Brian Weiss öppnar sig en ny värld, en värld där vårt lidande och vår död har en mening och ingår i en process av lärande och utveckling.

En sann berättelse, så spännande att man inte kan sluta läsa. Översatt till arton språk."

Medelbetyg: 4,75 (8 röster)
Betygsätt:
Bok recensioner av Många liv, många mästare :
2004-03-28 19:56
En helt underbar bok! Det är jättespännande att få "följa med" på hypnossessionerna och höra om Catherines tidigare-liv-minnen. Mästarna som talar genom henne har underbara budskap till alla människor.
Betyg 5
2004-07-06 00:55
vilken resa!!! så intressant och så fashinerande! man blir sugen på att pröva på hypnis själv... en superbok!
Betyg 5
2006-10-02 10:18
Det som är intressant är författaren höjer varninges finger för att köpa all renkination rakt av, utan han vill ha en vetenskaplig undersökning av fenomenet.
Betyg 5
2008-11-20 21:59
makalös, och så facinerande.
Betyg 4
2009-10-15 22:47
Många liv, många mästare

Brian L. Weiss är en framgångsrik psykiater och docent vid University of Miami School of Medicine i Florida. En dag möter han den unga, vackra Catherine, som efter år av terapi fortfarande inte har blivit av med sin ångest och fobier. Brian beslutar sig för att använda sig utav hypnos och plötsligt förändras hela hans tillvaro och han tvingas omvärdera allt han dittills trott på. Istället för ett bortträngt barndomsminne berättar Catherine om en scen fyratusen år tillbaka i tiden, där hon som 18-åring drunknar med sin baby i en översvämning.

Denna fantastiska och fängslande verklighetsbaserade roman, skriven av Brian L. Weiss själv gavs ut första gången 1988 och har blivit översatt till arton olika språk.
På ett ödmjukt sätt och hela tiden med sitt vetenskapliga sätt i behåll, skriver Brian om alla Catherines Hypnos- sessioner, där hon detaljerat berättar och lever sig in i sina förgångna liv. Mer och mer öppnar sig denna nya värld för honom.
Förutom de tidigare liven, så talar genom Catherine också andliga ledare- Mästarna. De skänker kunskap om livets alla gåtor och kan berätta om detaljer från Brians privatliv, som ingen utanför hans familj känner till.

Detta är en bok som berör alla och känns högaktuell trots att det var 21 år sedan den gavs ut. Den ger på en gripande sätt dig kunskap om andra dimensioner, tidigare liv och ”mästare”. Vare sig du tror på det som skrivs eller ej, så kommer du att sitta som fastklistrad timme efter timme med denna bok, spännande och fängslande som en roman!

Jag ger den 5 av 5 stjärnor, just för att jag tycker att detta är en helt fantastisk bok, som kommer väcka ditt intresse, eller i alla fall så ett frö för det bortom den materiella världen

Betyg 5Direktlänk till boken hos Bokus
"
Köp boken på amazon.se (betald länk) * Som Amazon-associates tjänar vi pengar på kvalificerade köp.

Skriv egen bokrecension till Många liv, många mästare
Liknande böcker:
De bokstavstrogna : et..
 T. Thunander
Heliga Birgitta
 D. Harrison
Året med 13 månader
 Å. Linderholm
Den 13e dockan
 A. Loring
knutar och kors
 I. Rankin
Dottern
 L. Andersson
Maktlös
 M. Sahlin