bokrecensioner boktips

Attentatet

Författare: Colin Forbes
Genre: Thriller
Utgivningsår: 2002
ISBN: 9137125664


Direktlänk till boken hos Bokus

Köp boken på amazon.se (betald länk)
* Som Amazon-associates tjänar vi pengar på kvalificerade köp.


Begagnade:
Köp begagnad på bokbörsen

Är det sant, det envisa ryktet som florerar i brittisk press om att al-Qaida planerar ett attentat mot London? När Tweed blir ansvarig för utredningen inser han snabbt att ryktet inte bara är sant, utan att attacken som planeras kommer att få attentatet i New York den 11 september att framstå som en mindre förövning!

Det stora problemet för Tweed och hans närmaste medarbetare är att det nästan är omöjligt att få fram uppgifter om exakt var och när attacken ska ske. Och alla som skulle ha kunnat förse dem med den nödvändiga informationen mördas eller försvinner spårlöst ? Mer och mer börjar utredningen påminna om ett schackparti mot en osynlig fiende, där varje sekund räknas och där ett enda felaktigt drag kan leda till en ofattbar förstörelse och oräkneliga människors död.

Utdrag ur boken:
Originaltitel: The Cell
Medelbetyg: 2 (2 röster)
Betygsätt:
Bok recensioner av Attentatet :
2007-08-20 03:44
Storyn borde varit intressant, men Forbes slarvade bort möjligheterna til en bra bok genom att skriva otroligt tråkigt och långdraget.
Betyg 2
2007-10-29 16:17
Vilket sömnpiller. Vid handlingens upplösning i slutet av boken var jag helt ointresserad av vilka som låg bakom attentatet.

Personerna i boken är helt sterila. Ingen beskrivning av deras privatliv känns det som. Jag får ingen känsla alls av dem.

Många saker i boken är totalt orealistiska. T.ex.: Någon blir nedslagen och drogad av kallblodiga terrorister. Men dessa iskalla män har ändå bemödat sig om att sätta ett plåster på offret där drogsprutan gavs... Så omtänksamt!
Betyg 2Direktlänk till boken hos Bokus
"
Köp boken på amazon.se (betald länk) * Som Amazon-associates tjänar vi pengar på kvalificerade köp.

Skriv egen bokrecension till Attentatet
Liknande böcker:
Gråt ej mer min älskling
 M. Higgins Clark
Black Ice
 B. Fritzpatrick
Landsförrädaren
 D. Baldacci
Murgrönan
 M. Stewart
Sista planet till Norge
 Å. Cederberg
Sandfågeln
 S. Nygren
Mörkt begär
 N. Condé
Djävulens verk
 M. Yorke
Den som fruktar snön
 H. Palladino