bokrecensioner boktips

Molly moon stannar tiden

Författare: Georgia Byng
Genre: Ungdom
Ämnesord: spänning, ungdom
Utgivningsår: 2003
ISBN: 9177153936


Direktlänk till boken hos Bokus

Köp boken på amazon.se (betald länk)
* Som Amazon-associates tjänar vi pengar på kvalificerade köp.


Begagnade:
Köp begagnad på bokbörsen

Molly Moon har slagit sig ner på barnhemmet tillsammans med Rocky och professor Nockman, som har hypnotiserats till att leva ett hederligt liv. Allt hade varit perfekt om hon inte hade lovat Rocky att aldrig mer använda sin fantastiska förmåga att hhypnotisera. Men när Molly får veta att den amerikanske mångmiljonären Primo Cell har hypnotiserat flera världsberömda filmstjärnor till att lyda minsta vink, måste hon bryta löftet och ingripa.
Tillsammans med Rocky och hunden Petula reser hon till Hollywood och lyckas smita in på Primos stora Oscarfest. Här inser de att han är en mycket farligare och mäktigare motståndare än de kunnat ana. Primo, som är en mycket skicklig hypnotisör, tror att det ä'r en enkel match att kontrollera två barns sinnen, men vad han inte vet är att Molly har upptäckt en ny otrolig förmåga. Hennes hyptnotiska ögon kan faktiskt stanna tiden.

Utdrag ur boken:
Limousinen stannade utanför hennes favoritglassbar på Madison Avenue. Davina knäppte den svarta minkpälsen och drog på sig de matchande handskarna. Så klev hon ut i den kyliga kvällsluften och vinkade nedlåtande iväg chauffören. Hon skulle promenera hem. Tillfreds med ljudet av sina höga klackar mot trottoaren svepte hon in på glassbaren.
Hon beställde husets specialitet, en enorm, tjusig skulpterande glasskapelse. Fast besluten på att släppa alla tankar på Molly Moon tog hon fram sin förgyllda kulspetspenna och började öva på sin autograf på en papperssevett.

Medelbetyg: 4,15 (13 röster)
Betygsätt:
Bok recensioner av Molly moon stannar tiden :
2004-02-19 19:44
Denna boken handlar om Molly Moon som är föräldralös. Hon bor på barnhemmet glädjens hus tillsammans med sin vän Rocky och profesor Nockman. Molly Moon har den fantastiska förmågan att hypnotisera. Men efter den första boken "Molly Moons fantastiska bok om hypnos" så har hon lovat rocky att sluta hypnotisera. Tills dom märker mångmiljonären Primo Cell hypnotiserar kändisar att lyda allt han ber dom att göra, så då rycker Molly och Rocky in och försöker stoppa Primo Cell. Han är en mycket bra hypnotisör men molly har nys märkt en ny egenskap hos sina ögon, dom kan faktist stanna tiden.
Betyg 5
2004-08-07 23:18
Väldigt bra bok enligt min syster!
Betyg 5
2004-10-06 10:07
jag tyckte att boken var spännande!!lita svår att komma in i men ett bra slut!!
Betyg 4
2004-10-24 12:16
Boken var verkligen bra! Den var spännande, rolig och kul att läsa. Jag rekomenderar att läsa ettan innan tvåan. Ettan heter "Molly Moons fantastiska bok om hyptnos" och detta är då tvåan!
Betyg 5
2005-02-25 09:22
jag har inte läst ut den men hitils är den väldigt bra och spänande jag gillar den!
Betyg 4
2005-08-08 19:18
Missförstå mig inte, jag tyckte mycket om Molly Moons fantastiska bok om hypnos. Faktum är att det är en av mina favoritböcker. Så vad var det som gjorde att jag inte gillade uppföljaren. Dels beror det kanske på den bristande storyn och dels tycker jag att den förstör all mystik som författarinnan vävde in i ettan. Jag kan alltså inte rekommendera denna bok utan ber dig att enbart läsa ettan.
Betyg 2
2006-04-24 19:01
Sådär bra
Betyg 3
2006-05-19 19:57
Den här boken är uppföljaren på "Molly Moons fantastiska bok om hypnos"
och lika bra! Molly är fortfarande 10 år men fyller elva i den. Med diamanten som hon får i sluten på den första boken upptäcker hon att hon kan stanna tiden! Hon, Rocky och Petula måste nu använda alla sina krafter för att stoppa den galna skurken Primo Cell. Boken är jättebra, rolig, spännande och originell.
Betyg 5
2007-12-13 21:31
Fortsättningen var asbra! :D Min lillebror ville inte läsa den först för att det är en tjej som har huvud rollen.. -_- .. men en gång så hade han ingenting o göra o då började ha läsa den första boken o då kunde han inte sluta!! xD SÅ BRA VAR DEN!
Betyg 5
2007-12-20 15:38
En superbra uppföljare till ettan. Värd att läsas.=)<3
Betyg 5
2008-11-17 21:21
Något snurrig och inte samma höga klass som den föregående, men fortfarande bra.
Betyg 3Direktlänk till boken hos Bokus
"
Köp boken på amazon.se (betald länk) * Som Amazon-associates tjänar vi pengar på kvalificerade köp.

Skriv egen bokrecension till Molly moon stannar tiden
Liknande böcker:
En flicka till häst
 E. Bagnold
Silverskeppet
 J. Moen
Hotellet
 P. Jansson
Cirkus
 P. Jansson
Stenänglar
 K. Ohlsson
Nära ögat, Sandra
 I. Högelin-Brattström
Dödsmärkt
 L. Martin
Feberdrömmar
 D. Hoh
Dödlig ömhet
 A. Berggren
Stenansiktets hemlighet
 P. A. Whitney