bokrecensioner boktips

Märkt

Författare: Kelley Armstrong
Genre: Thriller
Ämnesord: mord, humor, spänning, äventyr, varulvar
Utgivningsår: 2005
ISBN: 9171304436


Begagnade:
Köp begagnad på bokbörsen

Elena Michaels är jagad. Hennes brott: pojkvännen gjorde henne till varulv för tio år sedan. Hon är den enda kvinnliga varulven på jorden. Just som saker och ting äntligen håller på att falla på plats går Elena rakt in i en fälla gillrad av en grupp vetgiriga forskare, men vetenskapsmännen har varken räknat med hennes "adoptivfamilj" - flocken av varulvar som är beredd att gå till vilka ytterligheter som helst för att rädda henne - eller med Elena själv. De har så att säga bitit en alltför stor tugga av kakan, som nu biter tillbaka!
Medelbetyg: 4,25 (4 röster)
Betygsätt:
Bok recensioner av Märkt :
2006-11-24 08:23
En väldigt bra fortsättnig på Biten. Vet inte vad jag ska skriva mer. Om man tyckte om den första boken ska man läsa den här.
Betyg 5
2009-08-11 17:41
Hade inte lika stora förhoppningar på denna bok eftersom att det är efter efterföljare till "Märkt". Men tji fick jag. Den höll lika stor kvalité och precis som med första boken var jag fast!
Betyg 5
2013-04-29 19:26
Märkt är Fortsättning på Biten och lika bra som första delen. I biten får vi bekanta oss med varulvar och rackor men i andra delen finns det både häxor, vampyrer, halvdemoner och andra väsen som gör boken spännande utan att den ska bli för överdriven. Det är jätte synd att det inte finns fler översättningar till svenska förutom dessa två böcker för Kelley Armstrong har påbörjat en riktig bra serie och jag skulle verkligen vilja fortsätta läsa de kommande böcker.
Betyg 4
Liknande böcker:
Pojken från skogen
 H. Coben
En detektivroman
 J. Bolinder
Förarsätet
 M. Spark
De kapabla
 K. Ekman
Spegelmannen
 L. Kepler
Angelika
 T. Giron
Lockdown
 P. May
Anfall som försvar
 M. Cameron
Priset för ett liv
 U. Adelsohn
Samma Författare: