bokrecensioner boktips     
Hem | Sök böcker | Lägg till ny bok | Topplistor | Länkar | Kontakta oss | Bli medlem |
  Logga in

Samma Författare:
Samtal med Gud
Samtal med Gud 2
Liknande böcker:
De kommer att drunkna..
 J. Anyuru
Kvinnor förändrar världen
 M. Gates
Jakten på jämställdhet..
 E. Panova
Feministfällan
 N. Åkestam
Alla borde vara femini..
 C. Ngozi Adichie
Nyfikenhet och förundr..
 R. Dawkins
Nekromantikerns krig...
 N. Perumov
Att färdas utan skyddsnät
 M. Malingur
Att färdas utan skyddsnät
 M. Malingur
Doft av ondska
 A. Rambach

Välj Genre
Roman
Historisk Roman
Deckare
Thriller
Fantasy
Science-Fiction
Ungdomsbok
Biografi
Fakta
KlassikerGemenskap med Gud

 
Författare: Neale Donald Walsch
Genre:
Ämnesord: filosofi, religion
Utgivningsår: 2002
ISBN: 9177152883
 
Humor:  1
Lärorik:  9

KÖP PÅ CDON.COM
Begagnade:
Köp begagnad på bokbörsen


Neale Donald Walsch har förändrat hur världen ser på Gud. Hans böcker har översatts till 27 olika språk och hans bok, Samtal med Gud 1, har legat på New York Times bestsellerlista i mer än tre år.

I serien Samtal med Gud delade Walsch sin speciella relation till Gud med läsaren. Här började han utbyta tankar i ett samtal med Gud om allt från kärlek och hopp, till liv och död och gott och ont. Sedan dess har hans relation till Gud stärkts och djupnat, precis som våra egna relationer med andra människor gör på vägen mot vänskap.

I Gemenskap med Gud, som är en fristående fortsättning till Samtal med Gud böckerna, visar Walsch hur vänskapen mognar till gemenskap. Han utmanar oss alla som söker att utveckla vårt eget förhållande till Gud samtidigt som han för in Gud i vår vardag. Han uppmanar oss att ha mod att stå för vår övertygelse och att alltid agera utifrån en djup gemenskap med allt det som vi håller heligt.

Gemenskap med Gud behandlar människans tio illusioner och hur vi ska bemästra dem. Boken är uppdelad i te delar och nedan följer innehållsförteckningen.

Del ett
Människornas tio illusioner Illusionen av behov, misslyckande, åtskildhet, otillräcklighet, krav, dömande, fördömelse, villkor, överlägsenhet och okunnighet. br>
Del två
Bemästra illusionerna Att lära barnen rätt, Att se illusionerna som illusioner, Att förstå syftet med illusionerna, Att meditera över illusionerna, Att använda illusionerna och Att återskapa din verklighet

Del tre
Möt Skaparen inom dig Att ta kontroll över din kropp, Att ta kontroll över dina känslor, Att odla viljan, Skaparens budskap och Ta tillvara din stund av nåd.

Medelbetyg: 5 (1 röster)

  » Skriv egen recension «
Betygsätt:

Bli medlem få boktips baserat på dina betyg.
Bok recensioner av Gemenskap med Gud :


Margut 2004-01-26 21:54
En fantastisk bok! Efter att ha läst de tre böckerna i serien "Samtal med Gud" var det naturligt att fortsätta med "Gemenskap med Gud".
Det är logiskt och självklart, humoristiskt och "huvudet på spiken". Det spelar ingen roll vad för slags gudstro (eller annan tro eller ingen tro alls) man har, Neale Donald Walsch's böcker ger alltid läsaren något, det är jag övertygad om!
Neale Donald Walsch's dialog med Gud (eller vem/vad man nu väljer att kalla honom/henne/den/det) är både spännande och intressant. De 10 illussionerna som människan skapat för att kunna leva slås sönder en och en på ett självklart sätt.
Äh... det är jättesvårt att beskriva den här boken utan att låta som en pastor av något slag! :-) Jag är en "vanlig" människa med en personlig trosuppfattning och som ytterst sällan går i kyrkan.
Boken måste helt enkelt läsas! Och när du ändå håller på föreslår jag att du läser "Samtal med Gud" också, i alla fall första boken! :-)
Betyg 5KÖP PÅ CDON.COM

Skriv egen bokrecension till Gemenskap med Gud


  Köp boken som film på cdon: