bokrecensioner boktips

Skuggor över eden

Författare: Michelle Paver
Genre: Roman
Ämnesord: historia, spänning
ISBN: 9177150074


Direktlänk till boken hos Bokus

Köp boken på amazon.se (betald länk)
* Som Amazon-associates tjänar vi pengar på kvalificerade köp.


Begagnade:
Köp begagnad på bokbörsen

Utdrag ur boken:
10 åriga Madelene och hennes lillasyster är ensamma i världen. Deras föräldrar är döda och dom andra släktingarna dom har bor på Jamaica. Under uppväxten får flickorna klara sig själva i londons slum. När Sophie är 11 drabbas hon av lungsot. Madelene har inga pengar och hon vet att frisk luft och sol kan rädda hennes syster. I sin förtvivlan går Madelene med på ett förslag som hon kommer att ångra bittert.Det för henne till Jamaica och det stora förfallna huset Eden. Till svart magi,hennes rötter och kärleken.
Medelbetyg: 5 (1 röster)
Betygsätt:
Bok recensioner av Skuggor över eden :
2005-12-25 14:50
10 årigaMadelene och hennes lillasyster Sophie är ensamma i världen. Deras föräldrar är döda och de ända släktingar dom har bor på jamaica. Under uppväxten får flickorna klara sig själva i londons slum. När Sophie är 11 drappas hon av lungsot. Madelene har inga pengar.och hon vet att frisk luft och sol kan rädda hennes syster. I sin förtvivlan går Madelene med på ett förslag som hon kommer att ångra bittert. Det för henne till jamaiva och det stora förfallna huset eden. till
svart magi hennes rötter oc kärleken.Madelene gifter sig med pastor sinclair. Av sinclair får Madelene veta att adoptivbrodern Cameron sitter i fängelse men snart skall friges. Hon förstår att Sinclair hatar Cameron och det märks på hennes makes vrede. Lögnerna blir fler och fler och mystiken tätnar. Och när Cameron återvänder hem från fängelset blir Madelenes möte med honon oförglömligt.
Betyg 5Direktlänk till boken hos Bokus
"
Köp boken på amazon.se (betald länk) * Som Amazon-associates tjänar vi pengar på kvalificerade köp.

Skriv egen bokrecension till Skuggor över eden
Liknande böcker:
Äkta kärlekar
 T. Jenkins Reid
Bittert hat
 L. Masterson
Norna - Gäst
 J. Jensen
Frankissstein
 J. Winterson
Fartygets ögon
 R. Jocobsen
Vitt hav
 R. Jacobsen,
Löftet
 R. Aneröd
IB - som i inhämtning..
 L. Ebervall & Samuelson