bokrecensioner boktips     
Hem | Sök böcker | Lägg till ny bok | Topplistor | Länkar | Kontakta oss | Bli medlem |
  Logga in

Samma Författare:
Bilden av Rebecka
Liknande böcker:
Rika barn leka häst
 U. Trenter
Miss Pym ingriper
 J. Tey
Inga fler hemligheter
 E. Brunn
Fruktans hus
 M. Ahlstedt
Christine Falls
 B. Black
Surbrunnsgåtan
 K. Pettersson
Saknad, förmodad död
 S. Steiner
En högre rättvisa
 . Hjorth
Dvalan
 C. Grebe
Maigret och den unga döda
 G. Simenon

Välj Genre
Roman
Historisk Roman
Deckare
Thriller
Fantasy
Science-Fiction
Ungdomsbok
Biografi
Fakta
KlassikerDen gröna stigen

 
Författare: Jane Adams
Genre: Deckare
Utgivningsår: 1997
ISBN: 9137109979
 

KÖP PÅ CDON.COM
Begagnade:
Köp begagnad på bokbörsen


Cassie Malthams liv förändrades för alltid en het augustidag för tjugo år sedan. Det var den dag då hon och tolvåriga kusinen Suzie tog genvägen via den gröna stigen. Någonstans på den stigen försvinner Suzie spårlöst...
Ända sedan det hände har Cassie plågats av mardrömmar och hon kan fortfarande inte komma ihåg vad som egentligen inträffade. Tillsammans med sin man Fergus och vännerna Anna och Simon återvänder hon till Norfolk, fast besluten att ta itu med sin ångest och få ett svar på det mysterium som inte ger henne någon ro.
Medan de är där försvinner ännu en flicka som är mycket lik Suzie, på samma plats och på samma oförklarliga vis. Cassie råkar befinna sig i närheten också denna gång och sjunker allt djupare i sin förvirring och förtvivlan.
Den pensionerade kriminalpolisen John Tynan, som en gång i tiden hade hand om Suzies försvinnande, påminns åter om det fall han inte lyckades lösa. Utan ett ögonblicks tvekan erbjuder han sig att hjälpa kommissarie Mike Croft som leder det allt desperatare sökandet efter det försvunna barnet.
Länken mellan de båda fallen är Cassie. Men kan de verkligen lita på henen? Hon är visserligen deras huvudvittne, men hon är också den enda misstänkta de har...

Medelbetyg: 4 (3 röster)

  » Skriv egen recension «
Betygsätt:

Bli medlem få boktips baserat på dina betyg.
Bok recensioner av Den gröna stigen :


Blondinmaddoz 2005-10-01 11:34
Har inte alls brytt mig om att läsa deckare, har haft för mig att det bara handlar om mord och polisutredningar, vilket låter ganska tråkigt i mina öron. Men efter den här boken kommer jag minsann att ge fler deckare en chans! Den här boken var, ärligt talat, spännande och fängslande från första sidan!! Blev liiite missnöjd med slutet, men bortsett från den "detaljen" så var detta en myyycket bra bok!
Betyg 4

BlommigaBarbro 2017-06-17 00:35
Jag började läsa Den gröna stigen av Jane Adams sent på fredagskvällen men kunde omöjligt lägga den ifrån mig och läste långt in på småtimmarna tills boken var slut. Mycket spännande och mystisk thriller där man som läsare inte vet svaret på gåtan förrän precis i slutet. Jag tyckte även mycket om karaktärerna och kan riktigt varmt rekommendera denna psykologiska mycket engagerande thrillern! Nu vill jag läsa fler böcker av Jane Adams! Tyvärr tycks endast en till vara översatt till svenska.
Mitt slutbetyg blir, en mycket stark 5:a!
Betyg 5KÖP PÅ CDON.COM

Skriv egen bokrecension till Den gröna stigen


  Köp boken som film på cdon: