bokrecensioner boktips

Monstret

Författare: Jonathan Kellerman
Genre: Deckare
Ämnesord: mord, psykologi, spänning


Direktlänk till boken hos Bokus

Köp boken på amazon.se (betald länk)
* Som Amazon-associates tjänar vi pengar på kvalificerade köp.


Begagnade:
Köp begagnad på bokbörsen

Psykologen Alex Delaware är tillbaka! I Monstret brottas han och hans vän Milo Sturgis vid Los Angeles-polisen med ett av de mest fruktansvärda fallen under hela sin karriär. Hur kan en psykotisk man som ser ut att sakna alla själsförmögenheter – ett kolli som förvaras på en säker avdelning för mentalt sjuka – förutsäga brutala mord?

En ung man med skådespelardrömmar hittas död i bagageluckan på en bil. Han är sågad mitt itu. Några månader senare återfinns en ung kvinnlig psykolog vid ett mentalsjukhus mördad och stympad. Morden påminner om varandra.

När rapporter om en interns virriga babbel börjar likna skrämmande profetior om ytterligare mord dras Delaware och Sturgis in i en virvel av familjetragedier, hämnd och manipulationer. Den slutgiltiga upptäckt de gör ger en ny och skrämmande innebörd åt begreppet monster.

Jonathan Kellerman är en av världens mest framgångsrika thrillerförfattare. Från att ha varit barnpsykolog övergick han tidigt till att bli heltidsförfattare. Monstret är hans trettonde bok om radarparet Alex Delaware och Milo Sturgis vid Los Angeles-polisen.

Medelbetyg: 3 (2 röster)
Betygsätt:
Bok recensioner av Monstret :
2003-12-14 13:57
Kellermans deckare är alltid spännande och väldigt blodiga. Alex Delaware är hans detektiv som egentligen är en barnpsykolog. Det enda som drar ner betyget lite är att hans kärleksskildringar känns lite taffliga ibland.
Betyg 3
2007-01-04 14:05
Boken är rätt underhållande men jag måste säga att Kellermans böcker är ganska överskattade... Hans fru Faye skriver mycket bättre!

Men helt OK att fördriva tiden med.
Betyg 3Direktlänk till boken hos Bokus
"
Köp boken på amazon.se (betald länk) * Som Amazon-associates tjänar vi pengar på kvalificerade köp.

Skriv egen bokrecension till Monstret
Liknande böcker:
Fasad
 J. Hurtig Wagrell
Järtecken
 C. Carlsson
På ett ögonblick
 J. Callaghan
Daisy Darker
 A. Feeney
Blodrött hav
 L. Sigurðardóttir
En bondes död
 N. Naseh
Samma Författare: