bokrecensioner boktips

Den hängde

Författare: Francisca Lia Block
Genre: Roman
Ämnesord: ungdom
ISBN: 9188818500


Direktlänk till boken hos Bokus

Köp boken på amazon.se (betald länk)
* Som Amazon-associates tjänar vi pengar på kvalificerade köp.


Begagnade:
Köp begagnad på bokbörsen

I huset på berget nedanför Hollywoodskylten bodde smärta och knivblad och sprucket glas. Där fanns skärvor och sår och hemligheter. Tills Laurels far dör och allt som återstod för henne var tomhet. Och allt hon behöver göra är att lyckas hela sig själv.
Lyriskt och suggestivt låter Francesca Lia Block Laurel berätta sin historia, om ensamhet i miljonstaden, om tarotkorten som blir symboler för henne själv och människorna omkring henne, om varför hon inte kan äta eller älska.

Francesca Lia Block är en av de mest uppmärksammade, originella och hyllade ungdomsförfattarna i Förenta staterna. Hon debuterade med Weetzie Bat, den första i en serie på fem korta romaner med gemensamma huvudpersoner, och har senare publicerat flera fristående romaner och novellsamlingar. Den hängde är den första av hennes böcker som utges i Sverige; fler följer.
Medelbetyg: 2,5 (2 röster)
Betygsätt:
Bok recensioner av Den hängde :
2003-12-14 13:32
Jag hade hört en massa bra saker om Block innan så förväntningarna var högs ställde när jag fick tag i den här boken. Tyvärr så tyckte jag inte om den alls. Den kändes ytlig och så där tillgjort svårmodig för att tilltala en viss sorts målgrupp. Intrigen blev aldrig någon riktig intrig och när boken slutade hade egentligen ingenting hänt.
Betyg 2Direktlänk till boken hos Bokus
"
Köp boken på amazon.se (betald länk) * Som Amazon-associates tjänar vi pengar på kvalificerade köp.

Skriv egen bokrecension till Den hängde
Liknande böcker:
Trolsk som pärlan
 V. Andrews
Röd som rubinen
 V. Andrews
Ormens år
 U. Ewerman
Smartare smalare snygg..
 G. Furumark
En flickas memoarer
 A. Ernaux
Kalmars jägarinnor
 T. Folkesson