bokrecensioner boktips

Afrika i mitt hjärta

Författare: Kobie Krüger
Genre: Biografi
Ämnesord: humor, natur, kultur
Utgivningsår: 2002
ISBN: 9132326580


Direktlänk till boken hos Bokus

Köp boken på amazon.se (betald länk)
* Som Amazon-associates tjänar vi pengar på kvalificerade köp.


Begagnade:
Köp begagnad på bokbörsen

Familjen Krüger kom att tillbringa sjutton fantastiska år i den storslagna Kruger National Park i Sydafrika. Ankomsten till parken innebar en stor omställning, där pytonormar i sängbordslådor, motorstopp i bushen och skenande noshörningar blev nya inslag i vardagen. Men det allra största äventyret för familjens medlemmar var Leo - en övergiven lejonunge som skulle växa upp hos dem. Kobie Krüger berättar livfullt och humoristiskt om familjens alla spännande och stundtals livsfarliga upplevelser i den afrikanska vildmarken.

Medelbetyg: 5 (2 röster)
Betygsätt:
Bok recensioner av Afrika i mitt hjärta :
2005-05-18 12:02
Denhär boken gillade jag! Den handlar om familjen Krüger som flyttar till en nationalpark i Sydafrika och råkar ut för diverse äventyr.... Ett av dem är att de tar hand om den övergivna lejonungen Leo. Man blir helt förälskad i den lilla krabaten då man ser de underbara bilderna som finns i boken. Humoristisk, och läsvärd!
Betyg 5
2005-10-16 22:30
En av mina absoluta favoritböcker - och det vill inte säga lite eftersom jag läser ca 70 böcker om åeret. Författaren har självdistans, humor och en underbar kärlek till alla djur. Sorgligt när de måste skiljas från lejonet men härliga skildringar om hur livet med ett lejon (och en massa andra djur) kan te sig. Plus för fina blyertsteckningar som jag tror något av barnen gjort. Rekommenderas mycket varmt till alla som gillar djur!! Bra presentbok.
Betyg 5Direktlänk till boken hos Bokus
"
Köp boken på amazon.se (betald länk) * Som Amazon-associates tjänar vi pengar på kvalificerade köp.

Skriv egen bokrecension till Afrika i mitt hjärta
Liknande böcker:
En droppe midnatt
 J. Diakité
Min Dotter Amy
 M. Winehouse
Fallet
 A. Heberlein
Tjur på retur
 K. Moraeus
Modet att köra : En sa..
 M. Al-Sharif
Året med 13 månader
 Å. Linderholm