bokrecensioner boktips     
Hem | Sök böcker | Lägg till ny bok | Topplistor | Länkar | Kontakta oss | Bli medlem |
  Logga in

Samma Författare:
Att dö två gånger
Det röda rummet
Du tillhör mig
Land of the Living
Nära dig
Och så log han
Secret Smile
Liknande böcker:
Rika barn leka häst
 U. Trenter
Miss Pym ingriper
 J. Tey
Inga fler hemligheter
 E. Brunn
Fruktans hus
 M. Ahlstedt
Christine Falls
 B. Black
Surbrunnsgåtan
 K. Pettersson
Saknad, förmodad död
 S. Steiner
En högre rättvisa
 . Hjorth
Dvalan
 C. Grebe
Maigret och den unga döda
 G. Simenon

Välj Genre
Roman
Historisk Roman
Deckare
Thriller
Fantasy
Science-Fiction
Ungdomsbok
Biografi
Fakta
KlassikerTryggare kan ingen vara

 
Författare: Nicci French
Genre: Deckare
ISBN: 9177119541
 
Spänning:  6
Sorglig:  2

KÖP PÅ CDON.COM
Begagnade:
Köp begagnad på bokbörsen


I ett fashionabelt villaområde i England hittas en man och en kvinna halshuggna i sitt hem, och deras tonårsdotter, Fiona, återfinns svårt knivskuren, men vid liv. Polisen misstänker först fanatiska djurrättsaktivster för det bestialiska dådet. I jakten på den skyldige letar man efter en terapeut som kan få det enda vittnet till händelsen att prata. Blickarna vänds snart mot doktor Samantha Laschen, som verkar passa perfekt för uppgiften. Sam är specialist på att behandla traumatiska stressupplevelser och har just flyttat med sin lilla dotter från London till ett hus på landet.
Men Sam är redan hårt pressad från olika håll. Det enda hon behöver just nu är lugn och ro. Trots det går hon med på att försöka hjälpa den psykotiska unga Fiona, som får en tillfällig fristad i Sams enskilt belägna hus i Essex.
Men det som börjar som ett medicinskt experiment går väldigt snett. Och Fiona bär på en fruktansvärd hemlighet...Medelbetyg: 3 (5 röster)

  » Skriv egen recension «
Betygsätt:

Bli medlem få boktips baserat på dina betyg.
Bok recensioner av Tryggare kan ingen vara :


inca 2003-12-22 10:07
En bra och ganska spännande bok.
Betyg 4

mana 2005-03-08 20:38
sam bestämmer sig för att lämna storstadslivet i london och flyttar ut på landet med sin femåriga dotter elsie, trots högljudda protester från pojkvännen danny. hon har fått erbjudande om ett nytt jobb, men där kommer hon inte att börja arbeta för om ett antal månader så under tiden tänker hon skriva en bok om trauma.
under tiden blir ett par mördade och deras nittonåriga dotter hamnar hemma hos sam för att polisen och psykologer är övertygade om att det kommer hjälpa dottern, finn, att gå vidare i livet, och att det även ger henne den trygghet som hon behöver. men allting är inte vad det verkar vara.

den här boken hade en tendens att sega ner sig totalt emellanåt, och jag tyckte även att det ibland var svårt att hänga med i allt som hände. framför allt i början av berättelsen hände det ett antal gånger att berättelse skiftade plats alldeles för snabbt.

detta var en ganska bra bok. varken mer eller mindre. betyget hade varit högre om den inte varit så förutsägbar emellanåt.
Betyg 3

Snusen 2006-05-11 13:45
En ganska bra bok av Nicci French men Nicci har skrivit bättre böcker! Bra historia.
Betyg 2

koala_75 2007-01-02 08:11
En kort sammanfattning av denna bok är att Den är småspännande men ojämn. Faktiskt riktigt bra i början. Speciellt gillar jag hennes beskrivningar och ordval i vissa meningar. De känns "fyndiga" och slående.

Men när man tror att allt är uppklarat så är det en lång transportsträcka till nästa grej (för att inte avslöja hela handlingen) Den känns lite onödig.
Betyg 3KÖP PÅ CDON.COM

Skriv egen bokrecension till Tryggare kan ingen vara


  Köp boken som film på cdon: