bokrecensioner boktips     
Hem | Sök böcker | Lägg till ny bok | Topplistor | Länkar | Kontakta oss | Bli medlem |
  Logga in

Samma Författare:
Alla delar av dig
Den innersta dagen
Fattigfällan
Liknande böcker:
Totalskada
 H. von Zweigbergk
Resa i månljus
 A. Szerb
Rucklet
 M. Sällström
Haggan
 A. Berg
Krönikan om Ylva Alm 2..
 I. Skjelbakken
Tre systrar och en jul..
 S. Morgan
Miraklernas tid
 E. Seeberg
En roll för Margareta
 H. Fogelström
Kvinnornas stad
 E. Gilbert
I morgon kommer Christine
 M. Wester

Välj Genre
Roman
Historisk Roman
Deckare
Thriller
Fantasy
Science-Fiction
Ungdomsbok
Biografi
Fakta
KlassikerLögner

 
Författare: Charlotta von Zweigbergk
Genre: Roman
Ämnesord: kärlek
Utgivningsår: 2004
 

KÖP PÅ CDON.COM
Begagnade:
Köp begagnad på bokbörsen


Den underbara passionen blir ett missbruk. Bi kan inte avsluta förhållandet till Boris. Inte ens när kärleken förvandlas till ett kaos av lögner och svek. Boris slår henne aldrig, ändå blir Bi en misshandlad kvinna. Känskokast och lögner är de vapen som ersätter fysiskt våld. Skammen får Bi, som ändå hoppas på den stora kärleken, att ljuga för sig själv och sina vänner. Trots att Bi coh Boris är vuxna människor när de fastnar i passionen sliter den nerver och hjärtan i strimlor. Kärleken får dem att göra saker de aldrig trott sig själva om.

Medelbetyg: 3 (3 röster)

  » Skriv egen recension «
Betygsätt:

Bli medlem få boktips baserat på dina betyg.
Bok recensioner av Lögner :


Synnez 2005-01-13 10:18
Tragisk och ångestframkallande kärleksroman om passion, svek, lögner och otrohet. Om hur långt en människa kan gå och hur lågt hon kan sjunka för den stora kärlekens skull. Jag tyckte om den här boken för att den var så utlämnande och berörde väldigt djupt. Man känner med huvudpersonerna även om man tycker de handlar dumt och irrationellt. Är kärleken värd det höga priset?
Betyg 4

Rosa 2005-02-08 10:51
Visst kan man fastna i kärlekens fäste men detta var lite i dummaste laget ... Hur blåögd och naiv får "den andra kvinnan" vara? Hur mycket ska man som kvinna/människa behöva ta?

Boken var seg och ingenting förde handlingen framåt. Hela tiden var det löfte-svek, löfte-svek, löfte-svek. Jag förväntade mig en knorr på slutet eller något annat som bröt mönstret men icke.
Betyg 3

daisyb 2005-07-24 23:32
Det är svårt att ta den desperata självömkan och bristen på självdistans och självrespekt hos huvudpersonen på allvar, och det är svårt att göra annat än förakta mannen hon är kär i. Gubbsjuka och kvinnlig hystersi....ingen bra formula för en bok tyvärr....

Skriven i reportage form med ett avmätt och avskalat språk som kanske förbättrar historien en aning men för övrigt faller den rätt platt.
Betyg 2KÖP PÅ CDON.COM

Skriv egen bokrecension till Lögner


  Köp boken som film på cdon: