bokrecensioner boktips

MeloDrama Queens : vad kan gå fel!

Författare: Nanne Grönvall
Genre: Roman
Ämnesord: humor
Utgivningsår: 2021
ISBN: 9789189261525


Direktlänk till boken hos Bokus

Köp boken på amazon.se (betald länk)
* Som Amazon-associates tjänar vi pengar på kvalificerade köp.


Begagnade:
Köp begagnad på bokbörsen

"Kärringen kommer inte kunna sätta mig på plats. Det är en sak som är säkert", mumlade Mimmi ilsket när hon klev ur taxin och stegade upp mot sin managers kontor, medvetet tjugofem minuter försenad för att Pirjo skulle förstå att Mimmi är den största stjärnan av de två. Föga anade hon att den nybotoxade Pirjo skulle göra en grandios entré hela femtio minuter försenad.

"Åh, darling!" utbrast hon med kindpussar på celebert avstånd. "Det ska bli så härligt att få göra den här turnén tillsammans med dig", log Pirjo.

Mimmi och Pirjo - två artister vars storhetstider har passerat bäst-före datum, åker motvilligt på en gemensam turné i förhoppningen om att slippa tomma lokaler och inställda konserter. Men båda lever kvar i sina divabubblor och dessutom har de alltid avskytt varandra ända sedan de möttes första gången, i mitten på nittiotalet. Mimmis livlina i den tuffa nöjesbranschen, är hennes trogna vänner - MeloDrama Queens.

Välkommen in i en galen nöjesvärld tillsammans med MeloDrama Queens. Att hålla sig aktuell i underhållningsbranschen är en konstart. Att dessutom åldras och försöka hålla jämna steg med digitalisering, influencers och sociala medier, visar sig inte vara helt lätt. I en vardag präglad av konkurrens tar sig MeloDrama Queens tillsammans igenom glädje, sorg, fram- och motgång.

Jakten på att känna sig behövd och bekräftad, leder MeloDrama Queens ut på hisnande äventyr. Ena dagen en stor stjärna och i nästa stund är det knappt någon som ens känner igen en. Läsaren får följa vänner, kollegor och rivaler i en färgstark mello-dramatiskt värld.
Medelbetyg:
Betygsätt:
Bok recensioner av MeloDrama Queens : vad kan gå fel! :Direktlänk till boken hos Bokus
"
Köp boken på amazon.se (betald länk) * Som Amazon-associates tjänar vi pengar på kvalificerade köp.

Skriv egen bokrecension till MeloDrama Queens : vad kan gå fel!
Liknande böcker:
Frankissstein
 J. Winterson
Prick till prick
 C. Ahern
Koryféerna
 L. Andersson
En gentleman i Moskva
 A. Towles
Patron Ann-Mari
 E. Nordström
Je m'appelle Agneta
 E. Hamberg
Rosa Candida
 A. Olafsdottir
Infrusna tillgångar
 P. Wodehouse