bokrecensioner boktips

Att älska som en porrstjärna : en sedelärande berättelse

Originaltitel: How to make love like a porn star
Författare: Jenna Jameson
Genre: Biografi
Ämnesord: kultur
Utgivningsår: 2005
ISBN: 978918545302


Begagnade:
Köp begagnad på bokbörsen

En förtvivlat otäck, ärlig och vansinnigt vacker självbiografi om Jenna Jameson, skriven tillsammans med välkända journalisten och författaren Neil Strauss (New York Times, Rolling Stone) om hur den bystiga blondinen blev det största namnet i vuxenunderhållningens historia. Boken är en växelvis tragisk och triumferande uppväxthistoria, en freakig och lustig sexlek, och en anmärkningsvärd avhandling av kvinnlig styrka, allt i ett.
Att älska som en porrstjärna: En sedelärande berättelse beskriver Jennas egen långa väg ut ur helvetet, från den sjaskiga undersidan av Las Vegas som tonåring, via världen av motorcykelgäng och strippklubbar, till hennes position som porrvärldens ledande stjärna. Från en värld omgiven av övergrepp, våldtäkt och mord till hennes nuvarande liv av berömmelse, pengar och lycka... Jenna har gjort allt.

Jenna Jamesons omtumlande story rymmer alla de givna bakgrundsdetaljerna: svart som natten, motbjudande realistisk - och bitvis vansinnigt rolig. Men Jameson har inte varit feg: Att älska som en porrstjärna: En sedelärande berättelse är ingen simpel gråthistoria. Porrindustrins nuvarande drottning berättar närgånget och uppriktigt om sexuella erfarenheter som räcker i flera livstider.
Medelbetyg: 4 (1 röster)
Betygsätt:
Bok recensioner av Att älska som en porrstjärna : en sedelärande berättelse :
2020-11-12 20:51
Betyg 4
Liknande böcker:
Jag kan ha fel och and..
 B. Lindeblad
Lindas bästa/värsta
 L. Skugge
40 : constant reader
 L. Skugge
Vill du så kan du
 P. Ekwall
K
 K. Frostenson