bokrecensioner boktips

Livet kan börja

Författare: Sheila OFlanagan
Genre: Roman
Ämnesord: hälsa, kärlek, spänning
Utgivningsår: 2016
ISBN: 9789177990048


Begagnade:
Köp begagnad på bokbörsen

När Imogen försvinner spårlöst står hennes familj handfallen. Någon som lever ett perfekt liv försvinner väl inte frivilligt? Alla har ju sett hur hennes man Vince behandlar henne som en prinsessa och Imogen själv har många gånger sagt hur lycklig hon är. Men ingen vet vad som egentligen har pågått i hemmet och att Imogen har planerat att lämna sin kontrollerande make i åratal. När hon ser chansen till en nystart lämnar hon allt och bosätter sig i den franska by där hon bodde som barn. Men ska hon kunna börja om på nytt, eller kommer Vince och hans mörka hemlighet att hinna ikapp henne?
Medelbetyg: 5 (1 röster)
Betygsätt:
Bok recensioner av Livet kan börja :
2020-09-13 13:38
Sheila O'Flanagans hittills bästa bok enligt mig. En riktig feel-good-bok som får en att drömma sig bort till franska kustens lugn och skönhet - samtidigt som hela följetången har en spänning liggande i luften.
Denna roman har ett huvudtema att bryta sig loss från saker i livet som är skadande - fysiskt eller psykiskt. Att tro på sig själv och att bli starkare som person.
En mycket välskriven bok av Sheila som lyckas föra fram känslor, miljö och psykologiska beteenden på ett trovärdigt sätt.
Betyg 5
Liknande böcker:
Misstagens bok
 S. Bjerg
Nattavaara
 T. Engström
Amado Mio
 P. Pasolini
Fiskande kattens gata
 J. Földes
Himmel över Alaska
 K. Hannah
John Carter och dödens..
 E. Burroughs
Vända hem
 Y. Gyasi
En doft av jasmin
 E. Nord
Samma Författare: