bokrecensioner boktips

I chefens revir

Författare: Sanne Forslund
Genre: Roman
Ämnesord: hälsa, kärlek, spänning, trakasserier, arbete, företag
Utgivningsår: 2019
ISBN: 9789189013407


Direktlänk till boken hos Bokus

Köp boken på amazon.se (betald länk)
* Som Amazon-associates tjänar vi pengar på kvalificerade köp.


Begagnade:
Köp begagnad på bokbörsen

Vd Barbro Myrén-Jansson tronar högst upp på företagspyramiden, en plats hon inte tänker släppa ifrån sig, oavsett vad. Barbro ser till att vara omgiven av lojala och fogliga medarbetare som diskret stöttar i bakgrunden. Särskilt noggrann är hon i valet av assistenter - unga män som blir kvar på sin post så länge de inte ifrågasätter ledarskapet.
Följ med in i Jensen & Co:s storslagna kontorsbyggnad och besök Barbros revir, en plats där ingen går säker. Vare sig hennes hunsade sekreterare, företagets lättskrämda styrelseordförande eller de manliga medhjälparna.
Familjen Lundeborg från författarens debutroman, I mors klor, finns med i kulisserna och bidrar till den oväntade upplösningen.
Medelbetyg: 4 (1 röster)
Betygsätt:
Bok recensioner av I chefens revir :
2019-11-17 00:30
Det här är den andra boken jag läser av Sanne Forslund. Jag älskade hennes debutroman och den här boken kan man väl kalla för en delvis fristående fortsättning på just: I mors klor (2017). Även den här boken tyckte jag var riktigt bra. Språket är engagerande men också lättläst och intrigen är spännande och karaktärerna är intressanta och känns realistiska. Jag kan trots allt inte annat än tycka om den fasansfulla vd:n, Barbro som terroriserar sin omgivning. Jag hoppas på en tredje fortsättning med karaktärerna från de två böckerna. Och jag kan riktigt varmt rekommendera den här pärlan som representerar de guldkorn man kan hitta på mindre kända av förlag. Ändå hoppas jag nog ändå att något större förlag nappar på författaren i framtiden så att fler kan läsa och underhållas av hennes böcker.
Slutbetyg, en stark 4:a!
Betyg 4Direktlänk till boken hos Bokus
"
Köp boken på amazon.se (betald länk) * Som Amazon-associates tjänar vi pengar på kvalificerade köp.

Skriv egen bokrecension till I chefens revir
Liknande böcker:
En vilsen själ
 G. Redin
Huset Versace
 D. Ball
Trolsk som pärlan
 V. Andrews
Skriften i vattnet
 J. Lindqvist
Ett år
 E. Flygare Carlén
Röd som rubinen
 V. Andrews
Ensam i världen
 M. Sandemo
Staden sover
 M. Lang
Pissråtta
 D. Renklint
En saga
 S. King
Samma Författare: