bokrecensioner boktips

Kunde varit vi

Författare: Pia Hagmar
Genre: Deckare
Utgivningsår: 2019
ISBN: 9789188981011


Direktlänk till boken hos Bokus

Köp boken på amazon.se (betald länk)
* Som Amazon-associates tjänar vi pengar på kvalificerade köp.


Begagnade:
Köp begagnad på bokbörsen

Johanna är tilltufsad av livet och försöker bygga upp en ny tillvaro. Hon har köpt ett förfallet torp i Dalsland, hittat ett nytt jobb som journalist på en lokaltidning och börjat hitta nya vänner i stallet dit hon flyttat sin häst. Ändå finns ensamheten där och såren från förr gör henne sårbar. Utan att riktigt förstå hur, är hon plötsligt inblandad i en komplicerad kärlekshistoria som hon inte vet hur hon ska hantera. När ett litet barn försvinner och sedan hittas död, troligen mördad, vänds tillvaron upp och ner.

Johanna börjar långsamt inse att människor hon tror sig känna bär på hemligheter precis som hon själv, hemligheter som gör det omöjligt att veta vem det egentligen går att lita på. Det finns avgrunder som inte syns, avgrunder som kan resultera i de mest fasansfulla handlingar.
Medelbetyg: 1 (1 röster)
Betygsätt:
Bok recensioner av Kunde varit vi :
2019-09-10 23:22
Efter lite mer av 4 timmars lyssning så raderar jag den här boken från min spellista. Jag hade hoppats att det här skulle vara en spännande och dessutom mogen thriller i landsbyggdsmiljö, kanske med lite prolitärstämning, en trevlig mogen huvudkaraktär och med psykologisk spänning. Men ack så fel jag hade. "Min häst" för vuxna med omogna karaktärer som ska vara runt de trettio men som mest känns som tonåringar. Till på köpet extremt förutsägbar, jag förstår precis vart berättelsen kommer gå, osympatiska huvudkaraktärer som jag inte känner det minsta sympati för. Dessutom genusflum som inte direkt förstärker de kvinnliga karaktärerna i boken, snarare det motsatta. Nej, det här var faktiskt en stor besvikelse. Och jag tyckte inte heller att uppläsningen var så särskilt bra heller. Ingenting som jag personligen kan rekommendera, men det finns säkert personer, kanske hästintresserade unga kvinnor som kan tilltalas av denna bok.
Tyvärr, ett bottenbetyg från mig!
Betyg 1Direktlänk till boken hos Bokus
"
Köp boken på amazon.se (betald länk) * Som Amazon-associates tjänar vi pengar på kvalificerade köp.

Skriv egen bokrecension till Kunde varit vi
Liknande böcker:
Död och lite kärlek
 A. Marinina
Rosenkavaljeren
 S. Trenter
Mord i pingst
 L. Forsell
Windsorknuten
 S. Bennett
Mordet i prästgården
 A. Christie
Vinhundarna
 R. Gyllander
Lelo
 M. Grönholm
Dödstyst i huset
 E. Fischer
Vita frun
 F. Mellvig