bokrecensioner boktips

Det hemliga rummet

Författare: Eva Swedenmark & Annica Wennström
Genre: Thriller
Ämnesord: depression, hälsa, mord, kärlek, spänning
Utgivningsår: 2018
ISBN: 9789177791478


Direktlänk till boken hos Bokus

Köp boken på amazon.se (betald länk)
* Som Amazon-associates tjänar vi pengar på kvalificerade köp.


Begagnade:
Köp begagnad på bokbörsen

Magda, Amelie, Simona och Vibeke har fått kontakt via Magdas blogg. Nu träffas de för första gången i ett hus Magda ärvt. Hon vill ha sällskap och bjuder in sina bloggvänner. Men vilka är dessa kvinnor egentligen, bakom den bild de skapat på nätet? Och vad händer när deras hemligheter avslöjas? De söker sig till varandra några varma sommarveckor i Fredrika, en vacker plats i Norrlands inland. Alla bär de på erfarenheter och historier som de valt att dölja. Ska de tillsammans kunna finna en ny trygghet? Vem kan man lita på - om det nu finns någon man kan lita på? Eller finns hoten, osäkerheten och lögnerna alltid kvar? Dessutom dröjer det inte länge innan kvinnorna får en känsla av att vara betraktade när de lever sitt stilla liv i huset. Vem smyger omkring i skogsbrynet och vid strandkanten? Är det någon som besöker huset om natten? Snart hotas den sköra vänskap de byggt upp när en inkräktare slår sig in i deras tillvaro. Och de kan inte stillatigande finna sig i detta...
Medelbetyg: 3 (1 röster)
Betygsätt:
Bok recensioner av Det hemliga rummet :
2019-05-06 20:33
Till och från tycker jag att det är en ganska bra och spännande bok att slölyssna till, men så ändrar jag uppfattning till och från när jag finner den rörig och tråkig. Det är två författare som ligger bakom boken och konstigt nog märks det. Jag upplever det som om författarna inte varit helt eniga om vilket spår de ville att boken skulle ta. Historisk roman, vanlig roman eller thriller. Därför blir den fastän den är så lättläst, något svår att hänga med i till och från för mig.
Absolut läsvärd och bra uppläsning av Anna Maria Käll! Samtidigt är det här en bok jag utan tvekan har glömt inom en vecka!
Slutbetyg, en 3:a!
Betyg 3Direktlänk till boken hos Bokus
"
Köp boken på amazon.se (betald länk) * Som Amazon-associates tjänar vi pengar på kvalificerade köp.

Skriv egen bokrecension till Det hemliga rummet
Liknande böcker:
Rambo
 D. Morrell
Kinesen
 S. Leather
Tvekampen
 D. Morrell
Goldeneye
 J. Gardner
Parmiddagen
 M. Österdahl
Visa ditt rätta ansikte
 H. Fogelström
Asfaltsland
 C. Cosby
Nödrop
 G. Bøe
Meningen med döden
 K. Genberg