bokrecensioner boktips

Gåvan

Författare: Britney Spears
Genre: Roman
Ämnesord: spänning, musik
Utgivningsår: 2001
ISBN: 913214301X


Direktlänk till boken hos Bokus

Köp boken på amazon.se (betald länk)
* Som Amazon-associates tjänar vi pengar på kvalificerade köp.


Begagnade:
Köp begagnad på bokbörsen

Man lär sig att alltid våga chansa!

Utdrag ur boken:
Att Holly Faye Lovell kan sjunga, det vet alla i den lilla staden Biscay i Mississippi. Och ingen, förutom Holly själv, blir ens förvånad när hon som den yngsta eleven genom tiderna får ett stipendium för att studera på Havertys musik- och scenskola - något som hon drömt om så länge hon kan minnas.


Men för första gången i sitt liv måste Holly lämna sin mamma, Wanda. Trots att de alltid haft ont om pengar, har deras tillvaro präglats av glädje och kärlek. Fast nu när Holly befinner sig på en av landets finaste skolor upptäcker hon plötsligt att hon skäms över sin mamma och sin enkla bakgrund. Och Wanda känner att hon måste avslöja en väl bevarad hemlighet för Holly, en hemlighet som skulle kunna förstöra Hollys förtroende för henne för alltid ...

Medelbetyg: 4 (4 röster)
Betygsätt:
Bok recensioner av Gåvan :
2004-10-27 11:04
´Jag älskar denna boken den handlar om en tjej som har världens bästa röst men hon vågar aldrig chansen! Men så skikar hennes kille i hemlighet iväg en annsökan till USA s mest kända msikskola, och hon kommer in!
Betyg 5
2004-11-08 00:34
Läste den här boken enbart för att brittan hade skrivit den, egentligen så är det inget speciellt med den. Den är riktad till de yngre tonåren och är lika ytlig och förutsägbar som sådan böcker brukar vara. Därmed inte sagt att den är dålig, snarare gullig...
Betyg 3
2005-09-27 14:25
Den är helt okii. Intressant faktiskt att läsa.
Betyg 4
2006-04-05 21:07
herregud vad jag skäms men jag kan inte låta bli att faktiskt gilla den här boken. SÅ föresägbarat och ärligt talat.. som om brittan kan skriva böcker. Förmodligen någon annan som skrivigt åt henne. Men jag kan inte låta bli att dras jag till boken som om det vore en magnet, den är så söt och handlar i stort sätt om en mammas kärlek till sin dotter, fånigt .. men rörande.
Betyg 4Direktlänk till boken hos Bokus
"
Köp boken på amazon.se (betald länk) * Som Amazon-associates tjänar vi pengar på kvalificerade köp.

Skriv egen bokrecension till Gåvan
Liknande böcker:
Löftet
 R. Aneröd
IB - som i inhämtning..
 L. Ebervall & Samuelson
Koryféerna
 L. Andersson
En hund begraven
 S. Bennett
Beskyddaren
 S. Scarrow
Pestkung
 M. Strömberg
Det var en gång i Holl..
 Q. Tarantino
Elizabeth
 L. Pearse
Andras vänner
 L. Moriarty