bokrecensioner boktips

Kärlekens offer

Originaltitel: A daughter's a daughter
Författare: Mary Westmacott & Agatha Christie
Genre: Roman
Ämnesord: hälsa, kärlek, kultur, spänning, ungdom
Utgivningsår: 1992
ISBN: 9780008131425


Direktlänk till boken hos Bokus

Köp boken på amazon.se (betald länk)
* Som Amazon-associates tjänar vi pengar på kvalificerade köp.


Begagnade:
Köp begagnad på bokbörsen

Ann Prentice blir kär i Richard Cauldfield och hoppas på ny lycka. Hennes enda barn, Sarah, kan inte tänka tanken på att hennes mor gifte sig igen och förstör alla chanser för hennes omgifte. Deras tidigare nära förhållande slits sönder av förbittring, egoism och svartsjuka, trots att de innerst inne fortfarande älskar varandra.
Är mor och dotter avsedd att vara fiender för livet eller kommer deras underliggande kärlek för varandra till slut att vinna?
Medelbetyg: 5 (1 röster)
Betygsätt:
Bok recensioner av Kärlekens offer :
2018-11-23 23:41
Svensk titel:
Kärlekens offer av / Mary Westmacott (pesudonym för Agatha Christie)

Det här är den andra boken jag läser av de romaner som Agatha Christie skrivit under pseudonymet Mary Westmacott. Den första boken jag läste, Skilda åt i vårens tid var så bra och engagerande och jag gav boken en 5:a i betyg. Kärlekens offer är överraskande nog än bättre. Otroligt bra och mycket engagerande psykologiskt drama med trovärdiga karaktärer och ett slut som gjorde mig mycket nöjd, nästintill fick mig till tårar. Bokens handling kretsar först och främst till det komplicerade förhållandet mellan mor och dotter, vilket i Ann och Sarahs fall visar sig ha katastrofala följder för de båda samt deras närmaste vänner. Jag antar att böckerna som är överraskande moderna, har i de utgåvorna från 1992 som jag har läst, där de återutgivits på Dekarförlaget- genomgått en viss förnyelse när det gäller språk och vissa särskilda ord för att de ska kunna tilltala en mer modern läsare. Något som jag personligen tycker är en väldigt bra idé. Jag kan riktigt varmt rekommendera den här boken och vill absolut läsa de resterande böckerna som hon skrivit under pseudonymen Mary Westmacott.
Mitt slutbetyg blir, en stark 5:a!
Betyg 5Direktlänk till boken hos Bokus
"
Köp boken på amazon.se (betald länk) * Som Amazon-associates tjänar vi pengar på kvalificerade köp.

Skriv egen bokrecension till Kärlekens offer
Liknande böcker:
Skilsmässan
 M. Herngren
Där vassen viker
 L. Edgarsson
Rosa Candida
 A. Olafsdottir
Mörk sol
 K. Branzell
Senare
 S. King
Här är jag nu
 K. Cambell
Olympia
 M. Kallentoft