bokrecensioner boktips     
Hem | Sök böcker | Lägg till ny bok | Topplistor | Länkar | Kontakta oss | Bli medlem |
  Logga in

Samma Författare:
New Millenium Lotto St..
Liknande böcker:
En bön för tjernobyl
 S. Aleksijevitj
Barnets Kroppsspråk
 E. Howard
Factfulness
 H. Rosling
Tidens historia
 T. Berg Eriksen
Rummet, tiden och männ..
 G. Clark
Farewell to Reality: H..
 J. Baggott
Den banala godheten
 A. Heberlein
Pillret
 I. Carlberg
Fysiken, Martinus Kosm..
 L. Pettersson
Hallucinationer
 O. Sacks

Välj Genre
Roman
Historisk Roman
Deckare
Thriller
Fantasy
Science-Fiction
Ungdomsbok
Biografi
Fakta
KlassikerNew Millenium Lotto Strategy

 
Författare: Slavko Rodic
Genre: Fakta
Ämnesord: filosofi, psykologi
Utgivningsår: 2005
ISBN: 9781420817560
 
Spänning:  6
Romantik:  2
Humor:  1
Lärorik:  8
Sorglig:  1

KÖP PÅ CDON.COM
Begagnade:
Köp begagnad på bokbörsen


Det finns väldigt få akademiska studier och undersökningar som relaterat till spel- och lottobranschen. Ett nytt tillskott som förhoppningsvis kommer stärka studiefältet är Slavko Rodics New Millenium Lotto Strategy. Den första upplagan av boken publicerades 2005 men har uppgraderats ett antal gånger till följd av branschens expansion, inte minst till följd av digitaliseringen som råder i våra samhällen. En viktig faktor som påskyndat de nya upplagorna är också spelbranschens intresse för utveckling av produkter för särskilda enheter, bland annat surfplattor, mobiltelefoner och bärbara datorer. 


Bokens upplägg presenteras som en heltäckande guide som ger läsaren ett helikopterperspektiv över internationella lottoverksamheter som bland annat återses hos spelbolag och fristående aktörer. Innehållet är skrivet på enklare engelska och är det är relativt enkelt att förstå texten även om man skulle sakna djupare språkkunskaper. Samma bok har nyligen getts ut på andra språk också, bland annat danska och norska. Med tanke på det höga intresset för lottoverksamheter och spel i Danmark så skulle boken också kunna svara på frågan varför Danmark anses vara den lyckligaste nationen i världen


I innehållet får du som läsare bekanta dig med 900 färdiggjorda distribueringssystem av klass 6/49 för lotto, som arrangeras i tre kataloger – som i sin tur består av 300 system i respektive katalog. Systemen som användes till grund för bokens innehåll var från början en del av ett internationellt projekt där författaren själv fyllde en viktig funktion. Arbetet med projektet blev dock större än väntat, vilket också ledde till att Slavko Rodic sammanfattade de viktigaste delarna för ovanstående publikation. De tre delar som boken lyfter fram är enligt följande:


a) Tillverkarens möjligheter inom branschen och hur denne kan lägga till fler nummer i sina hjulsystem för lotto. (Här ligger fokus främst på utveckling inom branschen och tillverkarnas möjligheter).


 b) Betalning och möjligheter för minst möjliga nummerkombination. (Med fokus på både konsument och tillverkare).c) Garantier som omfattar större priser. (Full fokus på konsumenten och hur denne kan identifiera olika mönster i lottosystemen).


Då publikationen är logisk och enkel så krävs det inga förkunskaper att förstå värdet eller innehållet i boken. Huvudsaken är att du som läsare har någon form av erfarenhet från branschen eller från de största och vanligaste spelen som återses på marknaden.


I New Millenium Lotto Strategy kommer du lära dig mer om de olika systemen på lottmarknaden och hur du utifrån spelarens perspektiv kan identifiera mönster för eventuell vinstgenerering. Målet är alltså att strategiskt identifiera mönster för att komma åt de stora vinsterna.Medelbetyg:

  » Skriv egen recension «
Betygsätt:

Bli medlem få boktips baserat på dina betyg.
Bok recensioner av New Millenium Lotto Strategy :
KÖP PÅ CDON.COM

Skriv egen bokrecension till New Millenium Lotto Strategy


  Köp boken som film på cdon: