bokrecensioner boktips     
Hem | Sök böcker | Lägg till ny bok | Topplistor | Länkar | Kontakta oss | Bli medlem |
  Logga in

Liknande böcker:
Gustav Vasa En furste..
 O. Larsson
Mannen från de tysta v..
 L. Andersson
Mannen från de tysta v..
 L. Andersson
Soldaten
 I. Lo-Johansson
Stockholms blodbad
 D. Harrison
Nödrop: När krisen kommer
 L. Knutson
Irenas barn
 T. Mazzeo
Huset med de två tornen
 M. Zaremba
Med egna ord: Sex av d..
 M. Obama
Kapten James Cooks resor
 C. Lloyd

Välj Genre
Roman
Historisk Roman
Deckare
Thriller
Fantasy
Science-Fiction
Ungdomsbok
Biografi
Fakta
KlassikerMin självbiografi

 
Författare: Rod Stewart
Genre: Biografi
Utgivningsår: 2014
ISBN: 9789113056401
 

KÖP PÅ CDON.COM
Begagnade:
Köp begagnad på bokbörsen


Rod Stewart är en genuin rock 'n' roll-legend, känd för sin hesa stämma, sina dansvänliga hits, sitt ­eldiga fotbollsintresse och sin fäbless för blondiner. I sin mustiga självbiografi berättar han med humor och en stor dos självironi om vägen från arbetarkvarterens London till världens stora scener.

Han är en av världens mest säljande rockmusiker genom tider­na. Idag, efter 50 år i rockhistoriens centrum, har Rod Stewart en enastående livsberättelse att dela med sig av. Varmt och humo­ristiskt beskriver han fascinerande möten med kultförklarade personer som Jimi Hendrix, Ronnie Wood, Mick Jagger, Janis Joplin, Elton John, David Bowie ­och många fler. Läsaren sveps med av Rod Stewarts berättarglädje och får personliga och unika ögonblicksbilder av händelser som format musikhistorien. En och annan rad ägnas också åt hans intresse för kvinnor, som bland annat resulterat i tre äktenskap och åtta barn. Författaren bjuder också på oväntad kuriosa, som att han sedan barnsben är en hängiven modelljärnvägsbyggare.

Rod Stewarts tycke för Sverige uppstod redan på 70-talet då han hade ett skandalomsusat förhållande med det blonda bombnedslaget Britt Ekland. Sedan dess har rockräven Stewart uppträtt många gånger här för fullsatta arenor.

Medelbetyg: 3 (1 röster)

  » Skriv egen recension «
Betygsätt:

Bli medlem få boktips baserat på dina betyg.
Bok recensioner av Min självbiografi :


marta153 2015-04-12 22:29
Det är inte lätt att sammanfatta ett helt liv på 350 sidor., det finns nog fler historier att berätta om Rod Stewart. Det mest intressanta är egentligen berättelsen om de tidiga åren innan genombrottet, om livet under "the swinging 60's". Sedan blir det mest en massa relationer och festande, men inte alls av lika chockerande grad som Ozzy Osbourne skriver om i sin självbiografi (för den som inte vet är herrarna ungefär jämngamla och har en liknande bakgrund). Som en översikt är detta perfekt, men jag hade önskat lite mer djup.
Betyg 3KÖP PÅ CDON.COM

Skriv egen bokrecension till Min självbiografi


  Köp boken som film på cdon: