bokrecensioner boktips

28 timmar på ett dygn.

Författare: Allison Pearson
Genre: Komedi
Ämnesord: humor
ISBN: 9100580155


Direktlänk till boken hos Bokus

Köp boken på amazon.se (betald länk)
* Som Amazon-associates tjänar vi pengar på kvalificerade köp.


Begagnade:
Köp begagnad på bokbörsen

Kate Reddys mest saknade tillgång är tid. Hon slänger sig dagligen mellan föräldramöten, syltburkar till barnens basar, hoppslott och kundrapporter, sex (för trött), möten och mansgrisar på jobbet som tittar på hennes bröst som om de vore på rea. Hon kan jonglera nio olika valutor i fem olika tidszoner och förflytta sig själv och två barn hela och rena (nåja) ut ur huset på en halvtimme.
Kate Reddy är sinnebilden för en kvinna på gränsen till nervsammanbrott när hon försöker kontrollera en maktmedveten barnflicka, en försummad äkta man, två förebrående små barn, en dålig chef och en e-mejlromans. Kan man ha allt?
Medelbetyg: 3,6 (5 röster)
Betygsätt:
Bok recensioner av 28 timmar på ett dygn. :
2004-06-11 11:10
Boken har undertiteln "En karriärmammas dagbok" och det är precis vad det är! Man får följa Kate under ungefär ett års tid, genom bekymmer och glädjeämnen.
Att kombinera föräldraskap med yrkesarbete är inte alltid så lätt.
Boken bjöd på många igenkännande skratt och är fantastiskt rolig!

Boken tar också ställning mot hur kvinnor fortfarande behandlas på många arbetsplatser.
Om en man tar ledigt för att gå på sonens fotbollsmatch är det "gulligt", men om en kvinna gör samma sak "tar hon inte jobbet på allvar".
Ett evigt dilemma.
Betyg 4
2006-04-12 11:31
Humoristisk dagboksskildring av en mamma med tusen järn i elden. Boken är späckad med "mastig" text och roliga beskrivningar av Kates liv och hennes arbetssituation.
Betyg 4
2007-01-09 11:23
Den här boken var inte alls som jag hade trott. Var beredd på att tiden skulle flyga fram medan jag läste den där tjocka boken men så var det inte alls. Det gick lite segt, kändes rörig men kom ändå in i boken dom sista 100-150 sidorna. Därför ger jag en trea
Betyg 3
2008-05-08 13:45
Perfekt läsning för en dag på stranden! Fantastiskt rolig med ett djup. Det var länge sedan jag skrattade så mycket när jag läste en bok.
Betyg 3
2014-09-08 19:57
Smårolig bok om en mamma som försöker hinna med sin familj samtidigt som hon jobbar mer än heltid. Lite småkomisk stundvis.
Betyg 4Direktlänk till boken hos Bokus
"
Köp boken på amazon.se (betald länk) * Som Amazon-associates tjänar vi pengar på kvalificerade köp.

Skriv egen bokrecension till 28 timmar på ett dygn.
Liknande böcker:
Kvinnoguiden
 M. Zuino Åberg