bokrecensioner boktips     
Hem | Sök böcker | Lägg till ny bok | Topplistor | Länkar | Kontakta oss | Bli medlem |
  Logga in

Liknande böcker:
En bön för tjernobyl
 S. Aleksijevitj
Homo Deus - en kort hi..
 Y. Harari
Barnets Kroppsspråk
 E. Howard
Factfulness
 H. Rosling
Farewell to Reality: H..
 J. Baggott
Kvantbiologi: vetenska..
 J. Al-Khalili
Kvantsprånget - från k..
 R. Renström
Astronomi - en bok om..
 C. Lagerkvist
Relativity: The Specia..
 A. Einstein
Mörkret vid tidens ände
 U. Danielsson

Välj Genre
Roman
Historisk Roman
Deckare
Thriller
Fantasy
Science-Fiction
Ungdomsbok
Biografi
Fakta
KlassikerIBS-metoden

 
Författare: Martin Claesson
Genre: Fakta
Ämnesord: depression, hälsa, vetenskap
Utgivningsår: 2011
 
Lärorik:  9

KÖP PÅ CDON.COM
Begagnade:
Köp begagnad på bokbörsen


IBS-metoden är ett egenutvecklat program för att lindra eller helt bota de symptom som jag upplevt i samband med min IBS. Metoden är framtagen genom flera års arbete med att analysera mina egna problem, och försöka hitta deras orsaker.

IBS-metoden innebär en livsstilsförändring, och kommer att kräva omkring 20 minuter av din tid varje dag. Är du villig att genomföra den förändringen och avvara de minuterna varje dag så kan jag garantera att du mår bättre inom 60 dagar. Dessutom kommer även din allmänhälsa att förbättras, och du kommer sannolikt klara av att leva ett piggare, friskare och roligare liv.

Kortfattat kan IBS-metoden delas in i tre lika viktiga delar; träning, mat och sömn. Träning för att stärka core-muskulaturen, samt för att hjälpa magen att hitta en normal arbetstyrm. Mat som är bra och nyttig för magen, och i lagom portioner och intervall för att bibehålla en normal arbetsrytm i magen, och avslutningsvis sömn- och sovrutiner som hjälper dig att motverka stress och få en bra rytm i livet. Det kan låta enkelt, men tillsammans kan dessa tre faktorer uträtta mirakel för din kropp.

Boken kommer från http://www.ibsmetoden.se

Medelbetyg: 5 (1 röster)

  » Skriv egen recension «
Betygsätt:

Bli medlem få boktips baserat på dina betyg.
Bok recensioner av IBS-metoden :


Nomaden 2011-03-18 14:42
Martin Claesson har skrivit en bok kallad IBS-metoden, med målet att hjälpa alla oss som upplever magproblem i samband med IBS.

Metoden går ganska kortfattat ut på att lära läsaren vilka olika faktorer som samverkar och påverkar magens rytm och arbete. Därefter ges flertalet mycket konkreta exempel på hur man genom lätta förändringar i livsstilen kan påverka dessa faktorer på ett positivt sätt, och på så sätt få lindring från alla de symptom som förknippas med IBS.

Ett exempel som jag tycker är ganska lysande är hur Martin drar en parallell mellan hur IBS vuxit till en folksjukdom de senasre 50-60 åren, och hur vi människor blivit mer och mer stillasittande under de senaste 50-60 åren (på grund av kontorsjobb, TV, datorer och en hel del annat som gjort det omotiverat att röra på sig lika mycket som förut). Jag vet inte om det finns något vetenskapligt stöd för tesen om att dessa båda faktorer hänger ihop, men för mig låter det väldigt rimligt.

Boken är inte särskilt lång, men jag känner ändå att jag lärt mig någonting efter att ha läst den. Metoden verkar genomtänkt, och bygger på enkla fakta om hur människan och människokroppen fungerar. IBSMetoden får därför högsta möjliga poäng.
Betyg 5KÖP PÅ CDON.COM

Skriv egen bokrecension till IBS-metoden


  Köp boken som film på cdon: