bokrecensioner boktips     
Hem | Sök böcker | Lägg till ny bok | Topplistor | Länkar | Kontakta oss | Bli medlem |
  Logga in

Liknande böcker:
Kvinnorna på Flanagans
 Å. Hellberg
Dammsuga i mörker
 J. Beagin
Mormors val
 K. Branzell
1794
 N. Natt och Dag
Hit men inte längre
 M. Maunsbach
Hundraettåringen som t..
 J. Jonasson
En klimakteriekärrings..
 E. Wigenheim-Westman
Du tysta du glädjelika..
 D. Östlund
Sanning och skvaller
 C. Sittenfeld
Vi är en
 S. Crossan

Välj Genre
Roman
Historisk Roman
Deckare
Thriller
Fantasy
Science-Fiction
Ungdomsbok
Biografi
Fakta
KlassikerUng, bög och jävligt kär

 
Författare: Johannes Sandreyo
Genre: Roman
Ämnesord: humor, kärlek, spänning, ungdom, äventyr, ungdomskärlek
Utgivningsår: 2010
ISBN: 9789186589059
 
Spänning:  9
Romantik:  9
Humor:  6
Lärorik:  9
Sorglig:  8

KÖP PÅ CDON.COM
Begagnade:
Köp begagnad på bokbörsen


Följ Filip och hans fight för kärleken, när han som sextonåring bestämmer sig för att komma ut som gay på en gymnasieskola i en av Stockholms betong- förorter. Där får du även träffa värstingen och fotbollsspelaren Emilio i hans jakt efter respekt, identitet och sanningen om sig själv.Medelbetyg: 4 (4 röster)

  » Skriv egen recension «
Betygsätt:

Bli medlem få boktips baserat på dina betyg.
Bok recensioner av Ung, bög och jävligt kär :


Linus 2010-11-11 12:52
Läste ut underbara "Ung, bög och jävligt kär" igår och den är verkligen en riktigt bra ungdomsbok tycker jag. Man hoppas ju hela tiden att Emilio och Filip ska få varandra och hela hjärtat blir varmt av kärleken som växer fram genom de 314 sidorna. Den var lika romantisk som spännande och jag ville inte lägga boken ifrån mig. Blev typ beroende av "Ung, bög och jävligt kär". Så bra! Det borde skrivas fler böcker om bögar, tycker det är jätteviktigt.


Betyg 5

frste26 2010-11-11 15:36
boken ung, bög och jävligt kär var riktigt bra en av de bästa böcker jag läst! Författaren lyckas verkligen fängsla läsaren i denna bok, han lyckas på ett bra sätt skildra livet för en hbt-ungdom i dagens skolor. Jag fastnade snabbt för karaktären Filip då jag märkte att han stämmer väldigt bra in på mig själv. När jag läste boken fick jag blandade känslor ibland blev jag glad, ibland ledsen och ibland lockade boken fram ett skratt. Jag hoppas att det inte slutar här utan att Johannes Sandreyo fortsätter skriva fantastiska böcker gärna inom samma genre då det behövs fler böcker i denna genre!
Så vill du ha en bra bok att läsa läs ung, bög och jävligt kär!
Betyg 5

Hedvig 2010-11-18 10:29
Jag tycker att Johannes Sandreyo är inne på rätt spår med sin bok, men hans redaktör på förlaget skulle ha hjälpt honom med dels bortrensning av många svulstiga uttryck och besvärliga omskrivningar dels med den ensidiga kvinnoföraktande bilden av läraren Viveka. Läraren Benny hade å andra sidan inga som helst fel. PappaTommys tvärvändning känns inte heller riktigt trovärdig tyvärr. Däremot älskade jag scenerna och samspelet mellan Filip och Emilio och beskrivningen av värstingen Nikolaj. Mer sånt i framtiden och mindre "jag skriver så här så tror de att jag är en riktig författare"-grejor.
Betyg 2KÖP PÅ CDON.COM

Skriv egen bokrecension till Ung, bög och jävligt kär


  Köp boken som film på cdon: