bokrecensioner boktips     
Hem | Sök böcker | Lägg till ny bok | Topplistor | Lnkar | Kontakta oss | Bli medlem |
  Logga in
   
 


android appar för ljudböcker

Här listar vi dom bästa ljudboks apparna att ladda ner till android.
   
Storytel.se - 169 kr/mån Storytel har ett stort utbud av ljudböcker på svenska och är den mest populära tjänsten i sverige.
detta tycker användare av appen: Toppen! Helt suveränt! Funkar både på plattan, mobilen och datorn och programmet kommer ihåg var i boken jag är, oavsett var jag öppnar det! Perfekt att kunna lägga böckerna offline när man tex åker utomlands! Har använt Storytel i flera år och det har fungerat perfekt hela tiden! Min mest använda app!
bookbeat.com - 169 kr/mån "Stort utbud och grymt med varierande spelhastighet."
"Appen funkar bra. Har till och med snabbuppspelning vilket verkar ha varit rocket science att få till på Android. Utbudet av engelska böcker är dock uselt."
mofibo.se - 169 kr/mån - "ABSOLUT DEN BÄSTA AV ALLA!! Klockren fullträff. Efter att jag testat, jämfört, vridit å vänt på NEXTORY, STORYTEL och MOFIBO, så är min vinnare MOFIBO. Allt känns bättre med den jämfört med de andra, priset ligger mitt i mellan de andra, men enligt alla tester, utbud och funktionsmässigt så är MOFIBO klart bästa bok appen, inget snack!! Mofibo har inget jag vill klaga på utan rekommenderar denna varmt och är säker på att ni själva kommer att komma fram till detta om ni testar dessa. Så vinnare av bok apparna är MOFIBO, 100% KOMPLETT"
nextory.se
- "Älskar Nextory och jag tycker att det är bra att när man läst ett tag och skärmen slocknar kan man peta varsomhelst utan att det byts sida! Plus att det är ett behagligt läsljus. Det skulle dock finnas en funktion där man kan tipsa om nya böcker och om man vill läsa den i Bas, Standard eller Premium. När man har Bas, och hittar en bok man gillar och upptäcker en till av samma författare, då är det trist när den INTE finns i Bas. Alla har inte heller råd att uppgradera sitt abonnemang."
Adlibris Du kan också köpa ljudböcker på adlibris och betala per styck. Detta är bra om du inte lyssnar på så många ljudböcker per månad då blir det billigare.
 


 


     
 

Bokborsen.se

 
   

Top 100
Roman
Historisk Roman
Deckare
Fantasy