boksidan     
Boganmeldelse | Søg bøger | Tilføj en ny bog | Top | | Tilmeld dig |
  Log ind

Samme Forfatter:
Dirk Gentlys holistisk..
Farvel, og tak for all..
Håndbog for galak..
Livet, universet og de..
Restauranten for enden..
Sjælens lange mørke te..
Relaterede bøger
Håndbog for galak..
 D. Adams
Abernes planet
 P. Boulle
Klit
 F. Herbert
Ud af barndommen
 A. Clarke
Drager pa° himlen
 A. McCaffrey
Spilleren
 I. Banks
Mara og Dann
 D. Lessing
Jurassic Park
 M. Crichton

Den komplette guide til galaksen  anmeldelse

 
Forfatter: Douglas Adams
genre: Science-Fiction
Year: 1979
ISBN: 8711290129
 

Den komplette guide til galaksen indeholder de seks syrede historier om Jordens mest uheldige mand Arthur Dent, der kommer på sit livs mest fantastiske rejse i universet, den dag jorden går under.

En helt almindelig torsdag opdager Arthur Dent, at hans hus skal rives ned af de lokale myndigheder, hans bedste ven gennem flere år er en alien, og at Jorden vil blive udslettet om to timer for at gøre plads for en ny hyperrumomfartsvej.

På sin vanvittige rejse lærer Arthur Dent, at et håndklæde er den mest nyttige ting i universet, han får svaret på Livet, Universet og Det Hele og finder ud af, at alt hvad han behøver at vide, kan han finde svaret på i bogen Den komplette guide til galaksen.

Gennemsnit: 3,83 (166 Score)

  » Skriv din egen anmeldelse af Den komplette guide til galaksen «
Rate:
Tilmeld dig for at få bogen anbefalinger baseret på dine vurderinger og undgå reklamer.
Boganmeldelser Den komplette guide til galaksen :


annapuma 2003-09-22 14:36
Underhållande, bisarr, komisk serie av böcker som man kan läsa närsomhelst, varsomhelst, hursomhelst.
Score 5

christoffer 2003-09-28 20:14
Den här boken har verkligen allt, mitt favoritinslag är nog osannolikhetsdriften. Första gången tog det mig en helg att läsa ut den. Har läst den en gång till efter det eftersom man hinner glömma mycket kul i boken innan. Kungen av sciencefiction -böckerna, inget snack om saken
Score 5

jema 2003-10-11 13:08
Lättläst och underhållande. Sen så är det ju så att det är en bok som folk väldigt ofta refererar till. Glöm inte handuken!
Score 4

Verisimilitude 2003-10-26 16:25
En helt underbar bok, humorn är bland det bästa jag läst. Den enda lilla motsättningen jag har är att det kan bli lite samma skämt efter ett tag.
Score 4

Sarah 2003-11-16 18:41
En rolig och rätt bisarr bok. I början satt jag och skrattade högt och tyckte att den var bland det roligaste (och konstigaste böcker jag läst) men efter ett tag när man börjar komma in i stilen blev det hela lite tjatigt. Skämten återkommer fast i lite olika form. Min bror (ett riktigt Liftarens guide till galaxen-fan) försökte få mig att läsa alla böckerna, men vid den tredje stupade jag. Det började kännas lite väl tramsigt och meningslöst...
Men Liftarens guide till galaxen är ändå en bok som jag tycker att man ska läsa därför att vissa delar är vansinnigt roliga och att människor ofta drar citat ur den, då den är något av en klassiker.
Score 3

Skriv din egen anmeldelse af Den komplette guide til galaksen 


-->