bokrecensioner boktips

Gud som haver

Författare: Ingrid Elfberg
Genre: Deckare
ISBN: 9789186369293


Direktlänk till boken hos Bokus

Köp boken på amazon.se (betald länk)
* Som Amazon-associates tjänar vi pengar på kvalificerade köp.


Begagnade:
Köp begagnad på bokbörsen

I ett obevakat ögonblick försvinner den tvååriga pojken Sebastian från sin mamma ute på gården och blir bortförd av en pedofil. Han hittas av förskoleläraren Mattias som genast blir huvudmisstänkt och senare döms för brottet.
Men mamma Eva känner sig inte lättad, hon slipper inte ifrån den olustiga känslan av att det inte är över. Och en dag får hon ett brev från Mattias inifrån fängelset där han försäkrar henne om att han är oskyldigt dömd och att den skyldige fortfarande finns därute. När polisen vägrar lyssna ser Eva ingen annan möjlighet än att börja göra egna efterforskningar. Snart inser hon att förövaren finns i familjens närmaste umgängeskrets.
Medelbetyg: 3,25 (4 röster)
Betygsätt:
Bok recensioner av Gud som haver :
2010-08-28 01:22
Trots att ämnet, pedofili, är grymt och obehagligt lyckades denna författare inte fånga mig. Språket känns trist och torrt. Storyn rörig. Inte i min smak.
Betyg 2
2011-04-08 09:07
Ja, men den funkar. Det är hennes debutbok och för att vara första boken så är den helt ok. En lagom spännande deckare.
Betyg 3
2016-12-28 14:54
Om man bortser från den nästan hysteriska mängd vänsterpropaganda där precis alla människor med pengar är ondskefulla och fisförnäma våldsverkare, om man bortser från det- så tycker jag faktiskt att det här var en riktigt bra och spännande thriller på det psykologiska planet. Välskriven och engagerande. Men också mycket upprörande med pedofili-temat. Dessutom en väldigt bra uppläsning av Anna Maria Käll precis som vanligt. Stark 4:a i betyg från mig!
Betyg 4
2021-11-09 20:51
Boken fångade mig direkt. Gillar språket hon använder och alla personbeskrivningar. Lite obehaglig pga temat. Tyvärr tappar boken lite på slutet, annars hade det kunnat bli en femma.
Betyg 4Direktlänk till boken hos Bokus
"
Köp boken på amazon.se (betald länk) * Som Amazon-associates tjänar vi pengar på kvalificerade köp.

Skriv egen bokrecension till Gud som haver
Liknande böcker:
Snödrev
 H. Tursten
Sandgrav
 H. Tursten
Jaktmark
 H. Tursten
I mörka vatten
 A. Roos
En evig sömn
 A. Roos
Lika i döden
 A. Roos
Löparen
 A. Gustafson
Pastorsänkan
 K. Johansson
Samma Författare: