bokrecensioner boktips     
Hem | Sök böcker | Lägg till ny bok | Topplistor | Länkar | Kontakta oss | Bli medlem |
  Logga in

Samma Författare:
Bästa boken om mig - i..
Vi och vårt bröllop!
Liknande böcker:
Vi och vårt bröllop!
 T. Öman

Välj Genre
Roman
Historisk Roman
Deckare
Thriller
Fantasy
Science-Fiction
Ungdomsbok
Biografi
Fakta
KlassikerHej barnbarn, här är mitt liv!

 
Författare: Terese Öman
Genre: Fyll-i-bok
Ämnesord: historia, kärlek, kultur, ungdom
Utgivningsår: 2008
ISBN: 9789163197499
 

KÖP PÅ CDON.COM
Begagnade:
Köp begagnad på bokbörsen


"Hej barnbarn, här är mitt liv!" är albumet där mormor, morfar, farmor eller farfar berättar om sitt eget liv och sin släkt för sina barnbarn. Världens finaste present att ge till barnbarnen, eller för barnbarnen själva att ge sina mor- och farföräldrar för att sedan få tillbaka ifylld. Ett innehållsrikt tidsdokument värt att spara till kommande generationer. Som mor- eller farförälder får du inspiration och vägledning i ditt berättande. Albumet är indelat i rubriker, innehåller ledande frågor, rikligt med illustrationer och mycket färg. Det finns gott om plats att skriva fritt och förslag på bilder att klistra in. Gjord för att du ska få idéer och kunna njuta av att berätta.

Medelbetyg: 4 (1 röster)

  » Skriv egen recension «
Betygsätt:

Bli medlem få boktips baserat på dina betyg.
Bok recensioner av Hej barnbarn, här är mitt liv! :


Tomas 2010-08-06 09:30
Hej barnbarn, här är mitt liv! är albumet där mormor, morfar, farmor eller farfar berättar om sig eget liv och sin släkt för sina barnbarn. Som mor- eller farförälder får du inspiration och vägledning i ditt berättande. Albumet är indelat i rubriker, innehåller ledande frågor, rikligt med illustrationer och mycket färg. Det finns gott om plats att skriva fritt och förslag på bilder att klistra in. Gjord för att du ska få idéer och kunna njuta av att berätta.
Hela livet i stort och smått. Favoritrecept från barndomshemmet och världshändelser enligt dig. Familjeliv och släkthistorier. Och hur det var när dina barn föddes och dina hem genom tiderna. Om dina vänner, husdjur och andra som betyder mycket för dig och hur det egentligen gick till hemma hos dig en alldeles vanlig dag när du var liten. Allt om din mamma och pappa, ditt liv som tonåring, dina tankar kring arbete och så naturligtvis, släktträdet.
Betyg 4KÖP PÅ CDON.COM

Skriv egen bokrecension till Hej barnbarn, här är mitt liv!


  Köp boken som film på cdon: