bokrecensioner boktips

För alltid...

Författare: Ingelin Angerborn
Genre: Thriller
Ämnesord: kärlek, spänning, äventyr
ISBN: 9789173710756


Begagnade:
Köp begagnad på bokbörsen

Nora ska tillbringa sommarlovet, med Vanja i en stuga, mitt ute i ingenstans. Nora tror att det kommer bli en lång och tråkig sommar. Hon kunde inte ha mer fel.

Vem är det som skickar de mystiska sms:en till hennes mobil. Vem spelar vaggvisan i rummet om natten? Och varför känner Nora igen det grå ödehuset? Det är som väggarna viskar henne att minnas...men vad?

Utdrag ur boken:
Mer han hon inte tänka, förrän hon hörde hur det knäppte i trappan. Först långt ner sen lite högre upp. Nora lyssnade spänt. Var det inte det Vanja hade pratat om? Steg i trappan? Det här lät visserligen inte som steg, men det var helt klart något som var på väg upp. Först stog hon som förstenad Men när det knakade till i golvet precis utanför hennes dörr, kastade hon sig handlöst in under sängen och blundade hårt. Vad det än var. så ville hon inte se det. Och vad det än var, så smög det sakta nästan ljudlöst in i rummet. Nora kunde höra hur det närmade sig.
Medelbetyg: 5 (1 röster)
Betygsätt:
Bok recensioner av För alltid... :
2010-07-23 13:51
Jag tyckte den var jätte bra. Noras pappa lämnade henne när hon var liten och hennes mamma skulle ''hitta sig själv'' i Spanien så därför ska hon bo ute på landet hos sin föredetta granne pch förväntar sig en tråkig sommar men har helt fel. Vem skickar de mystiska sms:en, varför känner hon igen det grå öde huset. Vem spelar vaggvisan och tar bilder på nattaen med Noras mobil när den inte är på...?
Betyg 5
Liknande böcker:
Oskyldigt dömd?
 N. McClintock
Kevin & Schröder Déjà vu
 B. Danielsson
Heartsick
 C. Cain
Rymlingen
 H. Fogelström
Fågelbarnet
 I. Frimansson