bokrecensioner boktips

Börja dejta

Författare: Marie Hagberg
Genre: Humor
Ämnesord: humor, kärlek, flirt, dejting
Utgivningsår: 2004
ISBN: 9789185393022


Direktlänk till boken hos Bokus

Köp boken på amazon.se (betald länk)
* Som Amazon-associates tjänar vi pengar på kvalificerade köp.


Begagnade:
Köp begagnad på bokbörsen

Börja dejta! - en lustfylld och praktisk guide i kärleksdjungeln

Med en god portion humor berättar hon om hur du kan förbättra din sexappeal och få dina dejter att falla som käglor på en väloljad bowlingbana.

-De flesta singlar skulle vilja vara bättre och framgångsrikare när det gäller att träffa någon säger Marie Hagberg. Du kunde varken gå, spela
skivor eller köra bil som nyfödd. Det är helt enkelt saker du har lärt dig när du behövt det. Att bli bättre på att flirta och dejta är något du kan lära dig, bara du vill.

Medelbetyg: 5 (1 röster)
Betygsätt:
Bok recensioner av Börja dejta :
2010-07-12 21:33
Handling: En rolig och underhållande liten bok som innehåller texter och illustrationer (av Maurice Mechan). Boken är indelad i åtta korta kapitel, där man från början får lära sig stegvis hur man bör flirta på de bästa sätten, vad man bör prata om och hur viktigt kroppsspråket är.

Marie Hagberg ger exempel på bra och mindre repliker som man bör och inte bör säga. Vilka ställen som är bra att flirta på! Här hittar du helt andra ställen än krogen. De flesta singlar tror fortfarande att det är krogen som gäller om man vill hitta en partner. Läs i Marie Hagbergs bok så får du tips på många andra intressanta ställen som du förmodligen aldrig ens tänkt på. Den dagen du hittat någon som verkar intresserad av dig, ja då är det bra att veta vad man ska göra på första dejten.

I boken har författaren kommit med många bra förslag om man kan göra om du inte har något superbra alternativ själv. Det finns även många bra tips om vad man ska prata om första gången man träffas. Om det nu av någon anledning inte leder fram till någon dejt när det gäller ovanstående råd, ja då kan du ta till nätdejting. Det finns många nätdejtningssajter att titta på innan du bestämmer dig för den som passar just dig bäst. Här gäller det att presentera sig på snyggt och intressant sätt. I boken hittar du givetvis bra förslag. Och om ingenting fungerar, då har författaren även förslag på hur du kan försöka hitta tillbaka till ditt ex. om du mot förmodan fortfarande har kvar känslor för honom/henne.

Detta var en underbar och trevlig bok om flirt och dejting. Även om Marie Hagberg har skrivit den med glimten i ögat så är innehållet seriöst. Boken är en bra hjälp för den som har svårt att veta hur man ska börja flirta. Många kanske hellre stannar hemma en kväll för att se på film eller Tv, och det hjälper inte dig att hitta någon partner. Kanske om taket ramlar ner och vips så ligger det en läckerbit på ditt golv. Men hur stor är den chansen? Jag måste även tillägga att illustrationerna var väldigt välgjorda och roliga.

Betyg 5/5 Kristina Simar lektör/bokrecensent
Betyg 5Direktlänk till boken hos Bokus
"
Köp boken på amazon.se (betald länk) * Som Amazon-associates tjänar vi pengar på kvalificerade köp.

Skriv egen bokrecension till Börja dejta
Liknande böcker:
Vuxenkruxet
 T. Järvheden
Dickie Dick Dickens
 R. Becker
Drottningen i kassan
 E. Petersson
Tackar som frågar - Hi..
 J. Dielemans
Den store Gargantuas f..
 F. Rabelais
Samma Författare: