bokrecensioner boktips

Vändpunkter

Författare: Sjödin Agneta
Genre: Psykologi/Livsberättelser
ISBN: 9789170280276


Direktlänk till boken hos Bokus

Köp boken på amazon.se (betald länk)
* Som Amazon-associates tjänar vi pengar på kvalificerade köp.


Begagnade:
Köp begagnad på bokbörsen

I Vändpunkter får vi möta 26 olika människor som delar med sig av sina erfarenheter och vad det var som ledde fram till en vändpunkt i deras liv. Det är 26 vitt skilda människoöden som får komma till tals, kvinnor och män, unga och gamla, okända människor och kända människor, alla har de något att berätta som vi alla kan dra lärdom och låta oss inspireras av.

Vi får träffa Mia som tagit sig ur ett mångårigt narkotikamissbruk, Ricardo som växte upp inom Jehovas Vittnen, och fick lämna allt bakom sig när han insåg att han var bög, Josefin som drabbades av en depression och kastade sig framför ett tunnelbanetåg. Vi får också möta Anders som efter år av tung kriminalitet sadlade om och startade ett center för sorgebearbetning. Läkaren Kristina Doctare berättar om hur hon konverterade till katolicismen och racerföraren Kenny Bräck berättar om hur hans svåra olycka förändrat hans liv. Gul & Blås grundare Lars Knutsson berättar om hur läkarna för tio år sedan gav honom ett år kvar att leva och hur han vände sin sjukdom till något positivt och övervann den. Agneta berättar också själv hur hon nådde fram till sin vändpunkt för fem år sedan och hur den har påverkat hennes liv sedan dess.

Vändpunkter är en bok som riktar sig till alla som någon gång satt sig ner och funderat över sitt liv och ställt sig frågorna: Vem är jag? Är jag lycklig? Vad vill jag egentligen? I Vändpunkter kan läsaren själv hämta mod och kraft att bygga sin egen lycka.
Medelbetyg: 4 (1 röster)
Betygsätt:
Bok recensioner av Vändpunkter :
2010-05-29 19:28
Härligt att läsa om alla människor som vågat och kunnat förändra sina liv. Det ger en själv trygghet också för det visar att det går att bryta hopplösa situationer om man bara vill. Det handlar om att göra det aktiva valet!
Betyg 4Direktlänk till boken hos Bokus
"
Köp boken på amazon.se (betald länk) * Som Amazon-associates tjänar vi pengar på kvalificerade köp.

Skriv egen bokrecension till Vändpunkter