bokrecensioner boktips

Audrey, Wait!

Författare: Robin Benway
Genre: Ungdom
Ämnesord: musik, kärlek, ungdom
ISBN: 9781595141927


Direktlänk till boken hos Bokus

Köp boken på amazon.se (betald länk)
* Som Amazon-associates tjänar vi pengar på kvalificerade köp.


Begagnade:
Köp begagnad på bokbörsen

Audrey gör slut med sin pojkvän Evan, som samma kväll skriver en sång till henne. Sången blir känd över hela landet och med sångens berömdhet följer Audrey. Snart vet alla vem Audrey är, var hon bor och vilken hennes favoritmat är. Men livet som kändis är väl underbart!? Eller?

Utdrag ur boken:
”I couldn’t understand how things stayed so normal with everyone while inside, I felt like a tornado with no place to touch down”
Medelbetyg: 3,83 (6 röster)
Betygsätt:
Bok recensioner av Audrey, Wait! :
2009-11-21 11:39
Tyvärr så var det ytterligare en bok av slaget som jag bara ville läsa klart, för att den skulle vaa över. Jag har försökt läsa boken förut, men var tvungen att lägga av. Det är inte det att den är dålig – det är den verkligen inte. Den är bara inte min typ. Men tyvärr så längtade jag efter att det antingen skulle hända någonting, eller att den skulle ta slut. Jag kände inte igen mig med personerna under bokens gång.
Betyg 2
2010-05-07 20:53
Jag tyckte att den var bra:) en stark trea
Betyg 3
2011-11-20 20:31
En riktig tonårs-bok. Handlar om Audrey som är ute och festar och går på konserter hela tiden. Efter att ha blivit berömd genom en låt vänds hela hennes liv upp och ner och hon blir förföljd av fans 24-7. Nånstans mellan raderna kan man ändå uppfatta något om att gå vidare och att ge alla en chans men också att man måste våga lita på sig själv. Den delen av boken gillade jag starkt.
Det som jag inte gillade lika mycket var hur självisk Audrey kunde vara ibland. men jag antar att vi är så hela bunten.

Ett tips: Lyssna på låtarna som är citerade i början av varje kapitel samtidigt som du läser boken.
Betyg 4
2011-11-21 20:52
En av mina favoritböcker! älskar den!" Gillar man Meg Cabot kommer man att älska den här! Har läst den på svenska och inte engelska men är väl samma sak, eller? Jättebra läs läs läs!
Betyg 5
2012-01-10 19:13
Den kan inte mäta sig med Meg Cabot. Jag skulle faktiskt föredra att inte jämföra den med Meg Cabot men eftersom någon nämde den var jag tvungen att säga det.
Jag tycker inte man kan se någon känsla av författaren i boken, utan har läst andra böcker av andra författare som är ungefär likadana. Jag kan inte heller se Audrey som en person jag skulle tycka om, och hennes nära och kära är inte speciella. Tjejen som hon hatade, vad-hon-nu-hette var en typisk askungens-styvsyster-karaktär vilket inte imponerade på mig. Jag såg inget budskap och jag orkade inte läsa klart den, men några av sidorna jag läste var rätt okej, och storyn är underhållande (den hade varit bättre i händerna på Meg Cabot).Direktlänk till boken hos Bokus
"
Köp boken på amazon.se (betald länk) * Som Amazon-associates tjänar vi pengar på kvalificerade köp.

Skriv egen bokrecension till Audrey, Wait!
Liknande böcker:
Vindens hemlighet
 E. Hildén
Spegelflickan
 E. Hildén
Kom hit
 J. Wickholm
Rävpojken
 E. Hildén
Ett magiskt arv
 M. Friedner
Kaja och de nio elefan..
 E. Ringnér-Lundgren
En flicka till häst
 E. Bagnold
Silverskeppet
 J. Moen
Hotellet
 P. Jansson