bokrecensioner boktips

Sen tar vi Berlin

Författare: Moa-Lina Croall
Genre: Roman
Ämnesord: depression, musik, humor, kärlek, ungdom, äventyr
Utgivningsår: 2006
ISBN: 9789150107173


Direktlänk till boken hos Bokus

Köp boken på amazon.se (betald länk)
* Som Amazon-associates tjänar vi pengar på kvalificerade köp.


Begagnade:
Köp begagnad på bokbörsen

Lou står inte ut med tillvaron i Malmö längre, tankarna snurrar i ett outhärdligt virrvarr i skallen. Med en musikkarriär som aldrig tagit fart och ett trist jobb på posten har hon inte mycket att förlora. Tillsammans med bästa vännen Julia ger hon sig av mot Berlin och någonstans på vägen lättar självhatets grepp. I ett ockuperat kvinnohus lever de i en ganska planlös tillvaro fylld av gemenskap, konserter och politisk aktivism, men också av droger och trasiga människoöden.Där finns också Sarah som gör Lou oförklarligt
lycklig.

Utdrag ur boken:
Rastlösheten kliar överallt på kroppen, samtidigt orkar hon inte längre göra någonting när hon är ledig. Inte gå ut och dricka öl mer, inte handla, inte tvätta. Inte spela. Inte en jävla ton kan göra någon som helst skillnad, för hon kan inte längre kombinera tonerna till något äkta och bra
Medelbetyg: 3,33 (3 röster)
Betygsätt:
Bok recensioner av Sen tar vi Berlin :
2009-11-11 19:09
En mycket vacker bok som på många sätt beskriver precis hur jag mår. Den går djupt in och är så hemsk och vacker att man bara vill gråta. Den beskriver hur vänskap sätts på prov, hur kärlek kan få kroppen att bubbla av glädje eller skaka av saknad. Boken innehåller många och mycket känslor. Stämningen går nästan att ta på liksom. Jag vet inte hur jag ska beskriva för att man ska få rätt bild av boken. Den låter så vanlig men den är så annorlunda. MYCKET läsvärd bok!
Betyg 5
2010-07-09 19:43
Sen tar vi Berlin är mycket bra debut roman, Moa-Lina har lyckats sätta namn på känslor och tror att många unga vilsna kvinnor kommer lätt kunna känna igen sig i romanen.
Detta är ingen bok man läser för att den har n spännande handling för det har den inte, men den är fylld av känslor och under tiden man läser den upptäcker man att det finns fler osäkra, ombytliga och rädda människor runt omkring en, att man inte är ensam.
Betyg 2
2011-01-08 23:49
Hög igenkänningsfaktor, läsvärd!
Betyg 3Direktlänk till boken hos Bokus
"
Köp boken på amazon.se (betald länk) * Som Amazon-associates tjänar vi pengar på kvalificerade köp.

Skriv egen bokrecension till Sen tar vi Berlin
Liknande böcker:
Andras vänner
 L. Moriarty
Världen utan dig
 J. Santopolo
Je m'appelle Agneta
 E. Hamberg
Vattendansaren
 T. Coates
Kräldjursmemoarer
 S. Ulstein
Skriva & älska
 L. King
Skilsmässan
 M. Herngren
Samma Författare: