bokrecensioner boktips

Bara inte du

Författare: Katarina von Bredow
Genre: Ungdom
Ämnesord: kärlek, framtid, spänning, ungdom
Utgivningsår: 2009
ISBN: 9129668301


Direktlänk till boken hos Bokus

Köp boken på amazon.se (betald länk)
* Som Amazon-associates tjänar vi pengar på kvalificerade köp.


Begagnade:
Köp begagnad på bokbörsen

Emma är bra på att gå balansgång. Hon balanserar mellan sina skilda föräldrar, sina vänner och det faktum att hon fyller tjugo och plötsligt ska vara vuxen på allvar, med jobb och egen lägenhet. Men när närmaste väninnans pojkvän ringer på dörren och en svindlande närhet uppstår, slaknar linan för Emma och hon börjar vackla. Inte blir det bättre av att hennes allra bäste vän Markus börjar glida undan och syssla med saker som visar sig bli farliga för dem båda.
Medelbetyg: 3,46 (13 röster)
Betygsätt:
Bok recensioner av Bara inte du :
2009-11-07 21:19
Den började bra men blev tråkigare ju längre man kom..
Men jag gillade att det också handlade om Emma och Adrian, Emma och pappan och mamman, Emma och lillebrorn Edwin när han kom till Emmas jobb och bad om lite pengar för att samla ihop till en skuld på tjugotusen kronor.

Jag blev besviken av att den inte var bättre, men ändå helt okej. Efter att ha läst den Bredow skrev innan - Som jag vill vara - förväntade man sig mer av den här.
Betyg 3
2010-01-10 13:13
Ännu en jättebra bok av Katarina von Bredow, som fortsätter skriva om den omöjliga kärleken och gör det så otroligt bra! Jag rekommenderar varmt denna bok, för inte en sida är ointressant, för handlar det inte om kärleken så handlar det om de andra spännande händelserna som kretsar runt Emmas liv. Läs!
Betyg 5
2010-05-01 20:30
Började bra
Sen tråkig och så
Halvbra i slutet


Den är okej. Jag gillade att den hade flera olika handlingar och så
Betyg 3
2010-06-17 09:09
Den var väl rätt bra, men jag blir bara så suur! Jag kan bara inte låta bli att ta det orätta partiet: Jag vill att Emma och Adrian ska bli ihop!! Men, men.. Aja, denna bok får en 3:a iaf.
Betyg 4
2010-09-17 13:18
Jag blev otroligt besviken på denna boken av Katarina Von Bredow, tror att jag efter att ha läst så många andra av henne förväntad emig så mycket mer men trots att den inte var lika bra som dem andra så var den helt klart läsvärd. Det som jag fann svårt med den var att den inte fångade en lika bra i början, från första sidan som många av de andra gör men med tiden så fann jag den bli bättre och bättre och vid lite mer än mitten var jag fast i boken.

Det som jag uppskattar otorligt mycket i denna boken är hur Von Bredow skriver om så många historier samtidigt och hon får dem alla att vävas samman på ett snyggt sätt. Den börjar med historian mellan Emma och hennes familj, hur splittrade dem är, fortsätter till historian mellan Emma och hennes vänner framförallt Markus, senare kommer hennes bästa vänninas pojkvän in i bilden och där skapas en historia och till slut vävs dem alla ihop med brodern Edwin och på slutet ser man hur allting hänger ihop och hur dem alla påverkas av de alla olika delarna.

Den får dock bara en tre därför att den når inte upp till standarden som jag känner att hon annars har hållt på många av de andra böckerna jag läst. DOCK LÄSVÄRD! Fast jag säger nog till er alla att börjar ni med denna så kan ni bara förvänta er bättre av henne.
Betyg 3
2010-11-07 14:16
Ungefär som de andra ungdomsromanerna av von Bredow. Lättläst konsumtionslitteratur som man läser mest för nöjes skull, men det ger en inget speciellt.
Betyg 3
2010-11-07 14:33
Katarina von Bredow misslyckas aldrig! Som vanligt handlar även den här boken om att bli kär i helt fel person. Men jag kan inte påstå att den är en av hennes bästa böcker. Den är lite seg och griper inte riktigt tag i en. den är inte heller särskilt verklighetstrogeen. Trots det är den helt klart värd att läsa! En helt okej bok med ett super slut!!!
Betyg 3
2010-12-25 15:09
Ja alltså jag älskar henne, hon är min favorit ungdomsförfattare, men... vad har hänt med henne nu? Hon blev för uppmärksammad och fick för bra kritik att hon tog sig vatten över huvudet, den här höll asolut inte samma standard som hennes andra.
Betyg 3
2011-05-05 02:00
Inte alls lika bra som hennes andra böcker. måste säga det är den sämsta av dem. helt okej men inte alls så bra som jag hade hoppats!!
Betyg 2
2014-08-17 19:28
Emma har fyllt tjugo och inser att vuxenlivet är här på allvar. Hon har egen lägenhet och jobbar på ett café.
En dag ringer hennes bästa väninnas pojkvän på dörren och Emma inser till sin förtvivlan att hon är hopplöst förälskad. Förbjudet. Tabu.

von Bredow beskriver känslor och den förbjudna kärleken på ett trovärdigt och igenkännande sätt.
Betyg 3Direktlänk till boken hos Bokus
"
Köp boken på amazon.se (betald länk) * Som Amazon-associates tjänar vi pengar på kvalificerade köp.

Skriv egen bokrecension till Bara inte du
Liknande böcker:
Vindens hemlighet
 E. Hildén
Spegelflickan
 E. Hildén
Kom hit
 J. Wickholm
Rävpojken
 E. Hildén
Ett magiskt arv
 M. Friedner
Fjällflygaren
 K. Schwartskopf
Kaja och de nio elefan..
 E. Ringnér-Lundgren
En flicka till häst
 E. Bagnold
Silverskeppet
 J. Moen