bokrecensioner boktips     
Hem | Sök böcker | Lägg till ny bok | Topplistor | Länkar | Kontakta oss | Bli medlem |
  Logga in

Liknande böcker:
Himlen kan vänta
 L. Gray
Fristen
 P. Levi
Inte bara applåder
 L. Björnstrand
Trådrullen
 S. Olin
Konsten att fejka arab..
 L. Liman
Bilder
 I. Bergman
this is my life
 C. Lindarw
It was on fire when I..
 R. Fulghum
Street Cat Bob
 J. Bowen
Här är mitt liv
 L. Holmqvist

Välj Genre
Roman
Historisk Roman
Deckare
Thriller
Fantasy
Science-Fiction
Ungdomsbok
Biografi
Fakta
KlassikerInget annat sätt : blur, britpop och jag

 
Originaltitel: Bit of a Blur
Författare: Alex James
Genre: Biografi
Ämnesord: depression, musik, humor, kärlek, kultur
Utgivningsår: 2008
ISBN: 9789153431305
 

KÖP PÅ CDON.COM
Begagnade:
Köp begagnad på bokbörsen


Han hade allt han någonsin drömt om - och ville ändå ha mer. För Alex James hade musiken alltid varit en väg till ett mer händelserikt liv, ett sätt att får resa och träffa nya människor. Men som basist i Blur - ett av de mest framgångsrika banden någonsin - blev hans resa mer händelserik och extrem än han någonsin hade kunnat föreställa sig. Framgångarna förde honom från en nedgången lägenhet i Camberwall till en värld av privata jetplan och lyxkrogar. Som "den näst fullaste medlemmen i världens fullaste band" var livet alltid kaotiskt, men Alex lyckades behålla en gränslös entusiasm och nyfikenhet trots sin hedonistiska livsstil. I Inget annat sätt berättar han om sitt liv, låter oss kika in bakom kulisserna hos Blur och tecknar ett levande porträtt av britpopscenen. Alex James har festat med konstnären Damien Hirst, dansat med Björk och blivit biten i näsan av sångaren från Iron Maiden - i sina memoarer bjuder Alex på ¿fascinerande och ofta våldsamt roliga inblickar i kändisvärlden. Han vet allt om kändisskapets fördelar och faror. Men i grunden är Inget annat sätt, trots allt, en berättelse om en mans sökande efter mening och lycka i en värld som ter sig allt mer absurd. Alex ångrar inget, även om han idag lever ett helt annat liv, och han är sin generations perfekta levnadstecknare - fyndig, observant, uppriktig och full av levnadsglädje. Inget annat sätt är lika charmig, rolig och underbart respektlös som sin författare.

Alex James föddes 1968 och är uppväxt i Bournemouth. Han blev världsberömd som medlem i Blur - av brittiska radiolyssnare utnämnt till det bästa rockbandet någonsin. Tillsammans med fru och tre barn är han numera bosatt på en gård i Cotswold där han ägnar sig åt en av sina stora passioner: att tillverka ost.

Medelbetyg: 2 (1 röster)

  » Skriv egen recension «
Betygsätt:

Bli medlem få boktips baserat på dina betyg.
Bok recensioner av Inget annat sätt : blur, britpop och jag :


Daniel_Target 2009-05-31 11:28
Jag gillar Blur och av detta vill jag ge boken en trea. Men det är svårt när författaren inte leverarar betyget. Ett praktiskt tips. Om musik, britpop eller Blur låter ljuvt i öronen dina så kommer du uppskatta denna lila biografi.
Betyg 2KÖP PÅ CDON.COM

Skriv egen bokrecension till Inget annat sätt : blur, britpop och jag


  Köp boken som film på cdon: