bokrecensioner boktips     
Hem | Sök böcker | Lägg till ny bok | Topplistor | Länkar | Kontakta oss | Bli medlem |
  Logga in

Samma Författare:
Edies dagbok - hjärta..
Liknande böcker:
Det bubblar i fjorden
 J. Stenlund
En mystisk historia
 H. Iseborg
I mumiens gravkammare
 L. Beach
Cassies dubbelgångare
 G. Tobien Sherman
Norra Latin
 S. Bergmark Elfgren
Slutet
 M. Strandberg
Det sjunde rummet
 E. Svernström
Det övergivna barnhemmet
 E. Svernström
Silverdelfinen
 A. Eklund Lykull
Birgitta går i dansen
 A. Falk

Välj Genre
Roman
Historisk Roman
Deckare
Thriller
Fantasy
Science-Fiction
Ungdomsbok
Biografi
Fakta
KlassikerEdies dagbok - kyssar i Paris

 
Författare: Sarra Manning
Genre: Ungdom
Ämnesord: kärlek, ungdom
 
Spänning:  1
Romantik:  5
Humor:  1
Lärorik:  1
Sorglig:  2

KÖP PÅ CDON.COM
Begagnade:
Köp begagnad på bokbörsen


Du vet hur det är när man börjar en ny skola - den där känslan av att man aldrig kommer att få några kompisar? Precis så känner Edie! Och då är hon dessutom nyinflyttad, så hon känner verkligen ingen alls. I början är hon ytterst motvillig till att gå till skolan överhuvudtaget, men ganska snart hittar hon en utmärkt anledning. Han heter Dylan.
Innan Edie vet ordet av så har hon faktiskt skaffat sig en del nya vänner. Lite trevande, men i alla fall så att hon har någon att äta lunch med. Och genom en lycklig slump får hon dessutom kontakt med Dylan - de går nämligen på samma fotokurs och paras ihop vid ett grupparbete.

Nu kunde man ju tro att allt var frid och fröjd med det, men så enkelt är aldrig livet. Det är inte bara relationen mellan Edie och Dylan som är stormig, även vänskapsband sätts på prov. Men på en klassresa till Paris ska det mesta få klarhet ... åtminstone för stunden.

Detta är den första boken av tre om Edie och hennes liv. Den är skriven i dagboksform och har ett enormt driv, omedelbart när man lagt ner denna första del längtar man efter fortsättningen! Edies tankar kretsar mycket kring kärlek och vänskap, men hon är en rivig tjej och absolut ingen dörrmatta. Kaxigt och romantiskt: allt i ett!

Medelbetyg: 4,75 (4 röster)

  » Skriv egen recension «
Betygsätt:

Bli medlem få boktips baserat på dina betyg.
Bok recensioner av Edies dagbok - kyssar i Paris :


bookfreak- 2009-02-03 15:02
Dom här 3 böckerna handlar om eddie och hennes liv och hur hon blir kär i dylan skolans snyggaste killen och blir tillsammans med han och så blir det lite trassel och så mellan dom och det är en sån jättebraserie man följer dylan och edie och i varje bok så är det nåt som händer och det är en sån bra kärlekshistoria den är superduper jag kanske inte kan förklara den så bra men den är värd att läsa LÄS DEN ! och om du gillar den läs de andra två böckerna du kommer inte ångra dej den är jättebra GLÖMMER DEN ALDRIG ! <3
Betyg 5

Memoriesinblue 2010-12-12 19:32
Den här boken är verkligen en sträckläsarbok - man vill inte lägga ifrån sig den. Det är inte spännande på samma sätt som Harry Potter, men det är det inte i en vanlig tonårings liv heller.
Jag kan känna igen mig otroligt mycket i Edie och det känns nästan som att läsa om mig själv. Det är ingen språksensation men boken är bara så otroligt...mysig. "Edies dagbok"-serien är en av de bokserier jag älskar mest!
Toppbetyg!
Betyg 5KÖP PÅ CDON.COM

Skriv egen bokrecension till Edies dagbok - kyssar i Paris


  Köp boken som film på cdon: