bokrecensioner boktips     
Hem | Sök böcker | Lägg till ny bok | Topplistor | Länkar | Kontakta oss | Bli medlem |
  Logga in


Välj Genre
Roman
Historisk Roman
Deckare
Thriller
Fantasy
Science-Fiction
Ungdomsbok
Biografi
Fakta
KlassikerHuset Hilton

 
Originaltitel: house of Hilton: from Conrad to Paris
Författare: Jerry Oppenheimer
Genre: Fakta
Ämnesord: , biografi om släkten hilton
Utgivningsår: 2006
ISBN: 9789172321212
 

KÖP PÅ CDON.COM
Begagnade:
Köp begagnad på bokbörsen


En avslöjande, fräck, rolig men också tragisk biografi som avslöjar hur en av världens mest kända personer - Paris Hilton - har formats. Familjehemligheter grävs fram, sexuella skandaler blottas, smaskiga detaljer utlovas. En fängslande amerikansk sannsaga.

Paris Hilton är inte det enda svarta glamourfåret i den kända klanen Hilton. Att festa loss, ställa till med skandaler och skapa tidningsrubriker är snarare en kunskap som förfinats och förts i arv från generation till generation.

Paris farfarsfar Conrad byggde med två tomma händer upp hotellimperiet och familjen gick från fattigdom till ett liv fyllt av lyx och glamour. Men det har också varit kantat av girighet, otrohet, måttlöshet och droger. De färgstarka och utlevande familjemedlemmarna har under alla år frotterat sig med världskändisar och filmstjärnor. Och skandalerna har inte låtit vänta på sig.

Medelbetyg: 2 (1 röster)

  » Skriv egen recension «
Betygsätt:

Bli medlem få boktips baserat på dina betyg.
Bok recensioner av Huset Hilton :


bonadea 2009-01-28 09:26
Jag är ingen Paris fan, jag läste boken för den verkade intressan, men det var den inte. Den var mycket tråkigt och torrt skrivet, och det var jätte svårt att hålla reda på alla namn, vem som var vem. Det enda som jag verkligen förstod att med tanke på hur Paris föräldrar är (mest mamman) är det inte konstigt att Paris t om kan släppa en sexfilm då hennes föräldrar bara blir stolta över sin ökända dotter. De verkade skadade alla i den släkten och inte alls populära i den riktiga elit societen.
Betyg 2KÖP PÅ CDON.COM

Skriv egen bokrecension till Huset Hilton


  Köp boken som film på cdon: