bokrecensioner boktips     
Hem | Sök böcker | Lägg till ny bok | Topplistor | Länkar | Kontakta oss | Bli medlem |
  Logga in

Liknande böcker:
Rymlingarna
 U. Stark
Det bubblar i fjorden
 J. Stenlund
En mystisk historia
 H. Iseborg
Astrid, alltid Astrid!
 C. Lannebo
Kittys spökhistorier
 C. Keene
En stjärna för Megan
 A. Baillie
I mumiens gravkammare
 L. Beach
Min hemliga tvilling
 K. Lundberg Hahn
Cassies dubbelgångare
 G. Tobien Sherman
Ett magiskt misstag
 K. von Bredow

Välj Genre
Roman
Historisk Roman
Deckare
Thriller
Fantasy
Science-Fiction
Ungdomsbok
Biografi
Fakta
KlassikerRosmördaren

 
Författare: Janet e gill
Genre: Ungdom
 

KÖP PÅ CDON.COM
Begagnade:
Köp begagnad på bokbörsen


Det går en mördare lös i den lilla stan Valley och Bethanne är lika skakad som alla andra. Tre flickor har redan fallit som offer för mördaren som har förkärlek för unga, snygga tjejer. Bethanne och hennes kompisar aktar sig noga för att vara ensamma ute på kvällarna, men trots deras försiktighet blir en av dem attackerade av mördaren.Bethanne söker och får sommarjobb som barnflicka hos det förmögna paret Ken och Kris Kirk.Hon gillar Kris och dottern Kimmie, men får kalla kårar varje gång hon träffar på Ken.Snart märker Bethanne att någon någon är efter henne.Är det rosmördaren? Bethanne bestämmer sig för att gå med på parets kirks erbjudande att passa deras hus över en helg när de ska resa bort. ett beslut som får ödesdigra konsekvenser....

Utdrag ur boken:
Den kvällen när Bethanne skulle gå och lägga sig , stod hon länge och stirrade ut genom sovrumsfönstret. Vilken otrolig dag det hade varit. Först toppenjobbet och Kimmie, sedan Kris som snattade, Ken och Mark Stabler. Han hade pratat med henne, lett mot henne. Hon la en hand på sin arm. Hon kunde ännu känna värmen av hans beröring. Rädslan hon hade känt på den ensliga gatan inann hon förstod det var han, kom tillbaka.Boxer gnällde och knuffade på hennes ben.hon klappade hans huvud medan hon stirrade ut i mörkret. Låg rosmöraren på lur därute? Och varför dök Ken Kirks bild upp när hon tänkte på mördaren?

Medelbetyg: 4 (1 röster)

  » Skriv egen recension «
Betygsätt:

Bli medlem få boktips baserat på dina betyg.
Bok recensioner av Rosmördaren :


Ewelina_ 2009-01-18 22:16
Tycker den är väldigt bra , kanske lite seg i början men halvägs kanske nånstans där fastnar man och kan bara inte lägga ifrån sig boken .
Betyg 4KÖP PÅ CDON.COM

Skriv egen bokrecension till Rosmördaren


  Köp boken som film på cdon: