bokrecensioner boktips     
Hem | Sök böcker | Lägg till ny bok | Topplistor | Länkar | Kontakta oss | Bli medlem |
  Logga in

Samma Författare:
Beundraren
Bitter Avund
En Mans Egendom
Hjärtats röst
Skandalen
Tystnaden
Utan alibi
Ödets avbild
Liknande böcker:
Kevin & Schröder 2 - D..
 B. Danielsson
Svindel och svek
 H. Sigander
Requiem på Dimön
 M. Lindstein
Mytomanen
 S. Sarenbrant
I spindelns nät
 L. Lippman
Lösning i London
 L. Deighton
Nattviol
 N. Leavy
Den yttersta rättvisan
 D. Öhrlund
Jungfrustenen
 M. Mortimer
Nattens vittne
 H. Kritz

Välj Genre
Roman
Historisk Roman
Deckare
Thriller
Fantasy
Science-Fiction
Ungdomsbok
Biografi
Fakta
KlassikerDödläge

 
Författare: Sandra Brown
Genre: Thriller
ISBN: 9789173513418
 

KÖP PÅ CDON.COM
Begagnade:
Köp begagnad på bokbörsen


Beskrivande text
På väg i bil mot New Mexico för en välförtjänt semester sätter Tiel McCoy på bilstereon och lyssnar förstrött på nyheterna. Då hon får höra att den ökände multimiljonären Russell Dendys 17-åriga dotter, Sabra, kidnappats ser hon sitt livs chans att göra ett bra reporterjobb. Får Tiel bevaka detta drama är hennes lycka som TV-journalist gjord. Hon ringer sin chef och meddelar att hon är beredd att ta jobbet. På vägen stannar Tiel till vid ett snabbköp i den lilla staden Rojo Flats. Framme vid kassan överraskas hon av en ung man som under vapenhot förklarar att detta är ett rån, och att de alla är tagna som gisslan. Situationen blir än mer dramatisk när Tiel känner igen rånarens sällskap. Den unga kvinnan vid hans sida är ingen annan än den efterspanade Sabra Dendy - och hon är höggravid! Dramat tar en annan vändning när Sabra en stund senare skriker av smärta och värkarbetet sätter igång ...

Sandra Browns böcker har sålts i över 70 miljoner exemplar världen över och har givits ut i på 32 olika språk. 45 av titlarna har legat högt på bestsellerlistorna i USA och te av dem låg samtidigt på New York Times prestigefyllda lisat. Mer än en halv miljon böcker har sålts bara i Sverige.

Medelbetyg: 2,33 (3 röster)

  » Skriv egen recension «
Betygsätt:

Bli medlem få boktips baserat på dina betyg.
Bok recensioner av Dödläge :


tetris 2009-01-08 18:01
Jag blev rekommenderad den här boken av en bekant och skaffade den glad i hågen. När jag väl började läsa den upptäckte jag att det inte alls var min typ av bok. Enkelt språk och banal handling gör att jag inte alls berördes av boken på det sätt som jag önskar.
Betyg 1

Virus 2010-02-13 15:27
även den här boken är riktigt bra. jag älskar alla sandras böcker. Men det var lite synd att man inte fick läsa ur Doc's synvinkel också.. det hade blivit ännu bättre då. men den är fortfarande väldigt bra!
Betyg 5

Spaniard 2015-09-25 15:22
Inställsam kiosklitteratur av det sämre slaget. Sandra Brown försöker sig på ett slags kammarspel med detta hafsverk till gisslandrama. Det som kunde ha blivit en intressant studie i gruppdynamik blir istället en smetig variant av Stockholmssyndromet.

Känslor och sympatier svallar omotiverat och persongalleriet är pinsamt stereotypiskt.
Som om inte allt detta vore nog blir det till slut skrattretande intrikat med diverse avslöjanden. Mycket skral läsning.
Betyg 1KÖP PÅ CDON.COM

Skriv egen bokrecension till Dödläge


  Köp boken som film på cdon: