bokrecensioner boktips     
Hem | Sök böcker | Lägg till ny bok | Topplistor | Länkar | Kontakta oss | Bli medlem |
  Logga in

Liknande böcker:
Trollkarlarna
 M. Sanden
Det bubblar i fjorden
 J. Stenlund
En mystisk historia
 H. Iseborg
Kittys spökhistorier
 C. Keene
En stjärna för Megan
 A. Baillie
I mumiens gravkammare
 L. Beach
Min hemliga tvilling
 K. Lundberg Hahn
Cassies dubbelgångare
 G. Tobien Sherman
Norra Latin
 S. Bergmark Elfgren
Slutet
 M. Strandberg

Välj Genre
Roman
Historisk Roman
Deckare
Thriller
Fantasy
Science-Fiction
Ungdomsbok
Biografi
Fakta
KlassikerCathys nyckel

 
Originaltitel: Cathy's Key
Författare: Sean Stewart & Jordan Weisman
Genre: Ungdom
Ämnesord: spänning, ungdom, rollspel
Utgivningsår: 2008
ISBN: 9163858134
 
Spänning:  8
Romantik:  7
Humor:  3
Lärorik:  8
Sorglig:  6

KÖP PÅ CDON.COM
Begagnade:
Köp begagnad på bokbörsen


Utdrag ur boken:
Gryning

Timmarna gick. Jag plockade fram Victors falska födelseattest, den som hävdade att han var född 1980. Den var underskriven av en dr David Parkinson. Sen plockade jag fram pappas dödsattest: David Parkinsson.

Det kunde vara en ren slump. Det var ett väldigt vanligt namn. Jag stirrade på de två namnteckningarna. De var identiska.


Medelbetyg: 5 (2 röster)

  » Skriv egen recension «
Betygsätt:

Bli medlem få boktips baserat på dina betyg.
Bok recensioner av Cathys nyckel :


Bokmal14 2008-10-29 12:00
Fick höra att man skulle söka på clu4cathy och lyckades få tag på ett förhandsexemplar av Cathys nyckel genom att lösa en rebus på nätet. Så nu känner jag att jag måste dela med mig lite av boken!

Det är verkligen en annorlunda bok som bygger på på olika gåtor som ska lösas. I botten är det en deckare som bygger på en "kille dumpar tjej"-berättelse som utspelar sig i San Fransisco. Boken är lätt att bli uppslukad i och framför allt är det materialet runt om som gör den så spännande. Förutom att det kommer med några föremål i boken som ska användas som ledtrådar så är boken en del av ett större sammanhang på internet, där ledtrådar och gåtor avlöser varandra. Underbar bok om man vill släppa loss detektiven inom sig!
Betyg 5

bookfreak- 2009-01-08 19:46
den är boken är så spännande ! jag har nog aldrig läst en sån spännande bok ! den är jättebra samtidigt som det handlar om kärlek och familj den är fantastik läs den !
***
Det handlar om en tjej som heter Cathy som blir kär i en kille som hon älskar djupt mycket , som heter Vicktor den här Vicktor är inte en helt vanlig kille utan han är odödlig .Han har levt i jättemånga år och haft en fru och barn för väldigt många år sedan men hans fru dog i nån olycka och han lämnade sitt barn eftersom hon snart skulle lägga märke till att hennes pappa aldrig åldras och han ville inte se sitt barn åldras .. Och nu så är han kär i cathy och älskar henne, en gubbe har Vicktor och gör olika tester på han för att se om det finns nån botemedel till till odödligheten i utbyte mot att han inte ska skada Cathy denna boken handlar ochså om cathys pappa (som är död) , cathy träffar på en tjej som hetter jewel och som sedan säger en nåt som får Cathy att tro att hennes pappa fortfarande lever och att hans död var fejkat . Men varför ? det får ni reda på om ni läser boken ! Och om dom hittar botemedlet till odödligheten !

hoppas tredje boken kommer ut snart om det blir nån man vill ju veta hur det går sen om Vicktor ochså kommer och lämna cathy eftersom han inte vill se henne åldras kommer dom kunna vara tillsammans utan Vicktor åldras ?
Betyg 5KÖP PÅ CDON.COM

Skriv egen bokrecension till Cathys nyckel


  Köp boken som film på cdon: