bokrecensioner boktips     
Hem | Sök böcker | Lägg till ny bok | Topplistor | Länkar | Kontakta oss | Bli medlem |
  Logga in

Samma Författare:
Ett tunt blått streck
Ett tunt blått streck
På grund av Leon
Liknande böcker:
Regnmannen
 J. Karlsson
Den fantastiska berätt..
 R. Puértolas
Sommaren utan män
 S. Hustvedt
Boken om Eva
 C. Beresford-Howe
Ghachar Ghochar
 V. Shanbhag
Den Blinde Siaren
 S. Pari
Huset vid Peachtree Road
 A. Rivers Siddons
Totalskada
 H. von Zweigbergk
Resa i månljus
 A. Szerb
Rucklet
 M. Sällström

Välj Genre
Roman
Historisk Roman
Deckare
Thriller
Fantasy
Science-Fiction
Ungdomsbok
Biografi
Fakta
KlassikerStella & Sebastian

 
Författare: Jenny Leeb
Genre: Roman
Ämnesord: humor, kärlek
Utgivningsår: 2008
ISBN: 9185625655
 
Romantik:  1

KÖP PÅ CDON.COM
Begagnade:
Köp begagnad på bokbörsen


Stella och Sebastian har varit ett par i åratal. De är det perfekta paret, som gjorda för varandra. Tror de i alla fall. När det blir tal som husköp och förlovning börjar Sebastian komma med en massa skumma bortförklaringar. Och mitt i allt trampar Stella snett på skivbolaget där hon jobbar. På en fest ''råkar'' hon vara otrogen med en artist som hon har hand om... Hoppsan - både privat och professionellt.

Stella flyttar ut och återupptar livet som singel i storstan. Hon hänger med sina vänner på barerna runt Stureplan i Stockholm och fortsätter sin tacksamt okomplicerade romans. Trots snedsteget är hon och Sebastian dessutom fortfarande bästa vänner. Baksmällorna är många, men Stella njuter av la dolce vita.

Men så händer det oundvikliga: Sebastian träffar Anna och känner sig redo att inleda en seriös relation. Stella reagerar inte riktigt som Sebastian hade trott. Och för den delen reagerar Stella inte riktigt som hon själv hade trott heller...Medelbetyg: 3,14 (7 röster)

  » Skriv egen recension «
Betygsätt:

Bli medlem få boktips baserat på dina betyg.
Bok recensioner av Stella & Sebastian :


maja78 2008-09-26 11:55
Mycket sex and the city look.. Lite ytlig.. men en bok i riktig feel good anda...
Betyg 2

bonadea 2009-04-09 18:32
En lättläst och underhållande bok, jag tycker den är lätt att känna igen sig i och relationen mellan Stella och Sebastian mycket trovärdig då den visar hur kompliserade förhållande kan vara mellan ett par som faktiskt älskar varandra. Oftas räker det inte med kärlek, det är så mycket annat som krävs för att få ett bra och stadigt förhållande som överlever alla motgångar som finns i livet.
Betyg 3

Phenomena 2009-07-22 18:27
Cicklitt när den är som bäst. I vanliga fall inte min genre men denna bok gillade jag ändå. Bra, träffsäker, lättläst och lättsmält.
Betyg 3

verran 2010-10-11 14:24
En välskriven chiclit om förhållandet mellan Stella och Sebastian. En underhållande bok som känns trovärdig. Tänker definitivt läsa mer av författaren....
Betyg 4

Marre 2011-09-28 15:29
Jag tyckte verkligen om den här boken jättemycket! Jag är så himla trött på all skit som finns nu för tiden, alla kriminalromaner där i stort sett samma sak händer hela tiden och alla nyupptäckta författare som får en uppmärksamhet som de egenltligen inte förtjänat, (enligt mig).

Den här var rolig och trovärdig, jag förstår att man inte kan läsa sånt här, men detvar en sådan avkoppling från verkligheten, det var jätteskön slappläsning i soffan innan man gick och la sig.

Rekommenderas starkt!
Betyg 5

dorisvovven 2012-07-08 21:30
Minns inte riktigt vad jag tycker om den här boken, då det var så längesedan jag läste den.. 2 år sedan tror jag att det var. Och därför tycker jag att det vore orätt att sätta ett betyg, när jag inte ens minns vad för betyg boken skulle kunna leva upp till.
Men jag minns att jag inte tyckte att det var den mest händelserika boken jag läst och jag tyckte att den var ganska trög att ta sig igenom. Dock tror jag kanske att jag skulle uppskattat den mer idag än vad jag gjorde för två år sedan. Jag var ju trots allt bara 15 när jag läste den och jag tror detta är en bok som passar när man är lite äldre och har lite mer livserfarenheter och kan känna igen sig bättre i boken. Det fanns nämligen inget i boken jag kunde relatera till i den här romanen vid lästillfället.KÖP PÅ CDON.COM

Skriv egen bokrecension till Stella & Sebastian


  Köp boken som film på cdon: