bokrecensioner boktips

Stella & Sebastian

Författare: Jenny Leeb
Genre: Roman
Ämnesord: humor, kärlek
Utgivningsår: 2008
ISBN: 9185625655


Direktlänk till boken hos Bokus

Köp boken på amazon.se (betald länk)
* Som Amazon-associates tjänar vi pengar på kvalificerade köp.


Begagnade:
Köp begagnad på bokbörsen

Stella och Sebastian har varit ett par i åratal. De är det perfekta paret, som gjorda för varandra. Tror de i alla fall. När det blir tal som husköp och förlovning börjar Sebastian komma med en massa skumma bortförklaringar. Och mitt i allt trampar Stella snett på skivbolaget där hon jobbar. På en fest ''råkar'' hon vara otrogen med en artist som hon har hand om... Hoppsan - både privat och professionellt.

Stella flyttar ut och återupptar livet som singel i storstan. Hon hänger med sina vänner på barerna runt Stureplan i Stockholm och fortsätter sin tacksamt okomplicerade romans. Trots snedsteget är hon och Sebastian dessutom fortfarande bästa vänner. Baksmällorna är många, men Stella njuter av la dolce vita.

Men så händer det oundvikliga: Sebastian träffar Anna och känner sig redo att inleda en seriös relation. Stella reagerar inte riktigt som Sebastian hade trott. Och för den delen reagerar Stella inte riktigt som hon själv hade trott heller...


Medelbetyg: 3,14 (7 röster)
Betygsätt:
Bok recensioner av Stella & Sebastian :
2008-09-26 11:55
Mycket sex and the city look.. Lite ytlig.. men en bok i riktig feel good anda...
Betyg 2
2009-04-09 18:32
En lättläst och underhållande bok, jag tycker den är lätt att känna igen sig i och relationen mellan Stella och Sebastian mycket trovärdig då den visar hur kompliserade förhållande kan vara mellan ett par som faktiskt älskar varandra. Oftas räker det inte med kärlek, det är så mycket annat som krävs för att få ett bra och stadigt förhållande som överlever alla motgångar som finns i livet.
Betyg 3
2009-07-22 18:27
Cicklitt när den är som bäst. I vanliga fall inte min genre men denna bok gillade jag ändå. Bra, träffsäker, lättläst och lättsmält.
Betyg 3
2010-10-11 14:24
En välskriven chiclit om förhållandet mellan Stella och Sebastian. En underhållande bok som känns trovärdig. Tänker definitivt läsa mer av författaren....
Betyg 4
2011-09-28 15:29
Jag tyckte verkligen om den här boken jättemycket! Jag är så himla trött på all skit som finns nu för tiden, alla kriminalromaner där i stort sett samma sak händer hela tiden och alla nyupptäckta författare som får en uppmärksamhet som de egenltligen inte förtjänat, (enligt mig).

Den här var rolig och trovärdig, jag förstår att man inte kan läsa sånt här, men detvar en sådan avkoppling från verkligheten, det var jätteskön slappläsning i soffan innan man gick och la sig.

Rekommenderas starkt!
Betyg 5
2012-07-08 21:30
Minns inte riktigt vad jag tycker om den här boken, då det var så längesedan jag läste den.. 2 år sedan tror jag att det var. Och därför tycker jag att det vore orätt att sätta ett betyg, när jag inte ens minns vad för betyg boken skulle kunna leva upp till.
Men jag minns att jag inte tyckte att det var den mest händelserika boken jag läst och jag tyckte att den var ganska trög att ta sig igenom. Dock tror jag kanske att jag skulle uppskattat den mer idag än vad jag gjorde för två år sedan. Jag var ju trots allt bara 15 när jag läste den och jag tror detta är en bok som passar när man är lite äldre och har lite mer livserfarenheter och kan känna igen sig bättre i boken. Det fanns nämligen inget i boken jag kunde relatera till i den här romanen vid lästillfället.Direktlänk till boken hos Bokus
"
Köp boken på amazon.se (betald länk) * Som Amazon-associates tjänar vi pengar på kvalificerade köp.

Skriv egen bokrecension till Stella & Sebastian
Liknande böcker:
Inte utan min syster
 Å. Hellberg
Psmith ordnar saken
 P. Wodehouse
Hon dansade en sommar
 P. Ekström
Vid skiljevägen
 . Runa
Bara en mor
 R. Jacobsen
Ormens år
 U. Ewerman
Äkta kärlekar
 T. Jenkins Reid
Åh William
 E. Strout